Филми

Обирът на девицата

криминална комедия, 2009, режисьор: Пийт Хюит, в ролите: Морган Фрийман, Кристофър Уокън, Уилям Х. Мейси, Марша Гей Хардън и др. Роджър, Чарлс и Джордж са трима пазачи в музей и всеки от тях е така запленен от любимото си произведение, че макар да работят заедно от години, те за пръв път се запознават, когато неволята ги събира заедно музеят има нов куратор, чийто план е изцяло да обнови музейната колекция, заплашвайки да лиши всеки от мъжете от любимото му произведение. И така, тримата са принудени да организират най-дръзкия обир на картини, извършван някога. Има само един проблем - никой от тях няма опит в криминалните деяния и резултатът е потресаващо смешен.

1:50:00

18.07.2024 / 13:00 криминална комедия, 2009, режисьор: Пийт Хюит, в ролите: Морган Фрийман, Кристофър Уокън, Уилям Х. Мейси, Марша Гей Хардън и др. Роджър, Чарлс и Джордж са трима пазачи в музей и всеки от тях е така запленен от любимото си произведение, че макар да работят заедно от години, те за пръв път се запознават, когато неволята ги събира заедно музеят има нов куратор, чийто план е изцяло да обнови музейната колекция, заплашвайки да лиши всеки от мъжете от любимото му произведение. И така, тримата са принудени да организират най-дръзкия обир на картини, извършван някога. Има само един проблем - никой от тях няма опит в криминалните деяния и резултатът е потресаващо смешен.

1:50:00

28.06.2024 / 14:25 криминална комедия, 2009, режисьор: Пийт Хюит, в ролите: Морган Фрийман, Кристофър Уокън, Уилям Х. Мейси, Марша Гей Хардън и др. Роджър, Чарлс и Джордж са трима пазачи в музей и всеки от тях е така запленен от любимото си произведение, че макар да работят заедно от години, те за пръв път се запознават, когато неволята ги събира заедно музеят има нов куратор, чийто план е изцяло да обнови музейната колекция, заплашвайки да лиши всеки от мъжете от любимото му произведение. И така, тримата са принудени да организират най-дръзкия обир на картини, извършван някога. Има само един проблем - никой от тях няма опит в криминалните деяния и резултатът е потресаващо смешен.