Филми

Романтична ваканция

комедия, драма, романтичен, 2017, режисьор: Брандън Дикенсен, в ролите: Дейвид Аркет, Ейми Ейкър, Адан Канто и др.nКогато бракът и кариерата му са на косъм от провал, отчаяният писател Джак Спенсър Дейвид Аркет пътува със съпругата си Аманда Ейми Акер до усамотено място за отдих в търсене на искра помежду им. Когато изненадваща двойна резервация прави частното им убежище всичко друго, но не и частно, Джак се впуска в комедийно изследване на любовта, изгубените мечти, мъдростта на малкия град и приятелството с миниатюрно магаренце, за да преодолее себе си, преди да изгуби всичко, което му е драго.

1:50:00

19.07.2024 / 14:15 комедия, драма, романтичен, 2017, режисьор: Брандън Дикенсен, в ролите: Дейвид Аркет, Ейми Ейкър, Адан Канто и др. Когато бракът и кариерата му са на косъм от провал, отчаяният писател Джак Спенсър Дейвид Аркет пътува със съпругата си Аманда Ейми Акер до усамотено място за отдих в търсене на искра помежду им. Когато изненадваща двойна резервация прави частното им убежище всичко друго, но не и частно, Джак се впуска в комедийно изследване на любовта, изгубените мечти, мъдростта на малкия град и приятелството с миниатюрно магаренце, за да преодолее себе си, преди да изгуби всичко, което му е драго.

1:50:00

15.07.2024 / 14:55 комедия, драма, романтичен, 2017, режисьор: Брандън Дикенсен, в ролите: Дейвид Аркет, Ейми Ейкър, Адан Канто и др. Когато бракът и кариерата му са на косъм от провал, отчаяният писател Джак Спенсър Дейвид Аркет пътува със съпругата си Аманда Ейми Акер до усамотено място за отдих в търсене на искра помежду им. Когато изненадваща двойна резервация прави частното им убежище всичко друго, но не и частно, Джак се впуска в комедийно изследване на любовта, изгубените мечти, мъдростта на малкия град и приятелството с миниатюрно магаренце, за да преодолее себе си, преди да изгуби всичко, което му е драго.