Филми

Островът

Млада съвременна двойка в Париж, Данийл и Софи са в капана на модерните фрустрации, от които връзката им постепенно блокира. По-витална, Софи предлага стимулиращо пътешествие-изненада до България. Изненадата е много по-голяма, защото тя не знае, че пътуват към родината на Данийл, с което изважда първата несподелена истина между тях. Той е осиновен сирак, незавръщал се в България от години. Обезпокоени от шумните черноморски плажове, двамата търсят уединение на изолиран остров. Първоначално, атмосферата там ги сближава, а впоследствие поставя нови изпитания пред любовта им, която се оказва по-малко уязвима от условията отвън, отколкото от собствените им страхове и импулси... Островът, на който се намират, е вътре в тях – малко обитаем и малко познат... /Автор: Златна Романова/

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Островът на фантазиите

Загадъчният г-н Роарк (Майкъл Пеня) сбъдва тайните мечти на своите щастливи гости в луксозен, но отдалечен тропически курорт. Но когато фантазиите се превръщат в кошмари, гостите трябва да разгадаят тайната на острова, за да спасят живота си.

Островът на сините птици

Металотърсача издава сигнал и приятелите намират капак, водещ до подземна пещера. При спускането стълбата се чупи и долу остават Мани, Габи и Ники. Алекс хвърля мрежа, за да се изкачат, но тя пада заедно с Мани, който си чупи глезена. Габи и Ники трябва да стоят неподвижно, защото са настъпили мина. Налага се Алекс да доплува обратно, за да доведе помощ. Но Алекс не може да плува и се бои от водата. През това време родителите им са много обезпокоени и отиват при Зоица, но тя не им казва нищо.

Островът на шепотите

Приключенски, Семеен САЩ 2008

Островът на Ним

Животът е приключение за смелата Ним (Абигейл Бреслин), която живее на екзотичен остров със своя баща, морски биолог, и менажерия от приятели животни. Когато баща ѝ изчезва, тя се обръща за помощ към единствения човек, когото познава – любимия ѝ литературен герой Алекс Роувър (Джерард Бътлър). Но това, което тя не знае, е, че зад Алекс Роувър в действителност стои Александра (Джоди Фостър) – авторката на книгите за Роувър, която води уединен живот в големия град. Макар и със слабо сърце, Александра трябва да намери в себе си смелостта да се притече на помощ на Ним.

Островът на делфина

драма, семеен, 2021, режисьор: Майк Диса, в ролите: Питър Уудуард, Тайлър Джейд Никсън, Дион Лея Уиллиамс, Боб Бледзо и др. nСлед като губи родителите си, тийнейджърката Анабел Колридж заживява с нейния дядо рибар на райски карибски остров, заобиколена от голямо семейство любящи, но странни чудаци и от най-добрия си приятел - делфин на име Мици. Всичко се променя, когато богатите ? баба и дядо по майчина линия пристигат с хитър адвокат, за да я върнат обратно в Ню Йорк. Зависи от дядо ?, приятелите ?, Десарай, новата ? социална работничка, чаровния ? син Матео и Мици да намерят начин Ана да остане в дома на острова, който толкова много обича.