Филми

Коледа в Касълбъри Хол

комедия, романтичен, семеен, 2011, режисьор: Майкъл Дамиан, в ролите: Кейти Макграф, Сам Хюган, Майлс Ричардсън и др. nКоледата изглежда доста мрачна за Джулс Дейли - навършва се една година от смъртта на сестра ?. Тя с всички сили се опитва да направи Коледата вълшебна за племенниците си Мади и Майло, но се сблъсква с куп несполуки - децата прогонват домашната помощница, а самата тя губи работата си. Точно когато положението изглежда трагично, с децата получават покана да прекарат коледа в семейния замък в Касълбъри. Децата с радост се наслаждават на аристократичния живот, но Джулс се чувства все по-изолирана. Възможно ли е да намери любовта на място, на което титлите диктуват отношенията между хората

1:50:00

28.11.2023 / 11:15 комедия, романтичен, семеен, 2011, режисьор: Майкъл Дамиан, в ролите: Кейти Макграф, Сам Хюган, Майлс Ричардсън и др. Коледата изглежда доста мрачна за Джулс Дейли - навършва се една година от смъртта на сестра ?. Тя с всички сили се опитва да направи Коледата вълшебна за племенниците си Мади и Майло, но се сблъсква с куп несполуки - децата прогонват домашната помощница, а самата тя губи работата си. Точно когато положението изглежда трагично, с децата получават покана да прекарат коледа в семейния замък в Касълбъри. Децата с радост се наслаждават на аристократичния живот, но Джулс се чувства все по-изолирана.

1:50:00

11.11.2023 / 08:20 комедия, романтичен, семеен, 2011, режисьор: Майкъл Дамиан, в ролите: Кейти Макграф, Сам Хюган, Майлс Ричардсън и др. Коледата изглежда доста мрачна за Джулс Дейли - навършва се една година от смъртта на сестра ?. Тя с всички сили се опитва да направи Коледата вълшебна за племенниците си Мади и Майло, но се сблъсква с куп несполуки - децата прогонват домашната помощница, а самата тя губи работата си. Точно когато положението изглежда трагично, с децата получават покана да прекарат коледа в семейния замък в Касълбъри. Децата с радост се наслаждават на аристократичния живот, но Джулс се чувства все по-изолирана.