Филми

Алоха с любов

романтична комедия, 2022, режисьор: Брайън Херцлингер, в ролите: Тревър Донован, Тифани Смит, Сара Ашли Родригес, Джеймс Престън, Катлийн Кинмонт, Бранскомб Ричмънд и др. nЖивотът на талантливата архитектка Джема тръгва стремглаво надолу, след като годеникът ? я зарязва, а след това разбира, че скъпата ? леля е починала и ? е завещала старата си хавайска къща. Първият инстинкт на Джема е да продаде къщата, но леля ? е поставила клауза в завещанието, че първо трябва да я реставрира, и то с помощта на красив местен строител на име Бен.

1:45:00

07.06.2024 / 15:45 романтична комедия, 2022, режисьор: Брайън Херцлингер, в ролите: Тревър Донован, Тифани Смит, Сара Ашли Родригес, Джеймс Престън, Катлийн Кинмонт, Бранскомб Ричмънд и др. Животът на талантливата архитектка Джема тръгва стремглаво надолу, след като годеникът ? я зарязва, а след това разбира, че скъпата ? леля е починала и ? е завещала старата си хавайска къща. Първият инстинкт на Джема е да продаде къщата, но леля ? е поставила клауза в завещанието, че първо трябва да я реставрира, и то с помощта на красив местен строител на име Бен. Първоначално Джема е скептична, но виждайки любовта, с която Бен работи по къщата, тя започва да променя мнението си и постепенно между тях пламват искри.

1:45:00

28.05.2024 / 10:40 романтична комедия, 2022, режисьор: Брайън Херцлингер, в ролите: Тревър Донован, Тифани Смит, Сара Ашли Родригес, Джеймс Престън, Катлийн Кинмонт, Бранскомб Ричмънд и др. Животът на талантливата архитектка Джема тръгва стремглаво надолу, след като годеникът ? я зарязва, а след това разбира, че скъпата ? леля е починала и ? е завещала старата си хавайска къща. Първият инстинкт на Джема е да продаде къщата, но леля ? е поставила клауза в завещанието, че първо трябва да я реставрира, и то с помощта на красив местен строител на име Бен. Първоначално Джема е скептична, но виждайки любовта, с която Бен работи по къщата, тя започва да променя мнението си и постепенно между тях пламват искри.

1:45:00

26.05.2024 / 14:30 романтична комедия, 2022, режисьор: Брайън Херцлингер, в ролите: Тревър Донован, Тифани Смит, Сара Ашли Родригес, Джеймс Престън, Катлийн Кинмонт, Бранскомб Ричмънд и др. Животът на талантливата архитектка Джема тръгва стремглаво надолу, след като годеникът ? я зарязва, а след това разбира, че скъпата ? леля е починала и ? е завещала старата си хавайска къща. Първият инстинкт на Джема е да продаде къщата, но леля ? е поставила клауза в завещанието, че първо трябва да я реставрира, и то с помощта на красив местен строител на име Бен. Първоначално Джема е скептична, но виждайки любовта, с която Бен работи по къщата, тя започва да променя мнението си и постепенно между тях пламват искри.