Документални

Любов към пътешествията

Отдалечен тихоокеански остров е рай за водолазите и Бил се възползва от това, като се гмурка с гигантски Manta Rays с размерите на малък самолет. Най-лудото гмуркане обаче е, когато той храни десетки акули без защитно оборудване.

предстои 30:00

29.07.2024 / 13:30 Бурни океани, гигантски айсберги, пингвини и невероятни пейзажи. Бурни океани, гигантски айсберги и невероятни пейзажи - това е ежедневие на Южния континент. Бил следва изследователите на пингвини, докато те правят преброяване на едни от най-впечатляващите птици на света.

предстои 30:00

29.07.2024 / 13:00 Бил Бол нарушава правилата и стереотипите на пътеводните документални филми. Какво да правите след като сте водили групи до 140 държави на 7 континента? Добре дошли на списъка на Бил... на стероиди - Любов към пътешествията . Тази нова поредица следва Бил по целия свят, докато той търси нещо по-различно от обикновеното и ежедневното - среща се лице в лице с крокодили, гмурка се с хиляди медузи, върви по ръба на избухващ вулкан, храни група акули без клетка, кара колело из Серенгети... Това не е типичният пътеводен документален сериал.

30:00

16.07.2024 / 03:30 Бил Бол нарушава правилата и стереотипите на пътеводните документални филми. Какво да правите след като сте водили групи до 140 държави на 7 континента? Добре дошли на списъка на Бил... на стероиди - Любов към пътешествията . Тази нова поредица следва Бил по целия свят, докато той търси нещо по-различно от обикновеното и ежедневното - среща се лице в лице с крокодили, гмурка се с хиляди медузи, върви по ръба на избухващ вулкан, храни група акули без клетка, кара колело из Серенгети... Това не е типичният пътеводен документален сериал.

30:00

16.07.2024 / 03:00 Бил Бол нарушава правилата и стереотипите на пътеводните документални филми. Какво да правите след като сте водили групи до 140 държави на 7 континента? Добре дошли на списъка на Бил... на стероиди - Любов към пътешествията . Тази нова поредица следва Бил по целия свят, докато той търси нещо по-различно от обикновеното и ежедневното - среща се лице в лице с крокодили, гмурка се с хиляди медузи, върви по ръба на избухващ вулкан, храни група акули без клетка, кара колело из Серенгети... Това не е типичният пътеводен документален сериал.

30:00

15.07.2024 / 03:30 Бурни океани, гигантски айсберги, пингвини и невероятни пейзажи. Бурни океани, гигантски айсберги и невероятни пейзажи - това е ежедневие на Южния континент. Бил следва изследователите на пингвини, докато те правят преброяване на едни от най-впечатляващите птици на света.

30:00

15.07.2024 / 03:00 В тъсене на ягуар и петметрова анаконда. Да видиш ягуар на живо е почти невъзможно, но съвместно с един от водещите експерти по ягуарите, Бил помага в проучване плячка-хищник, за да получи своя шанс. И тогава се среща буквално лице в лице с петметрова амазонска анаконда.

30:00

11.07.2024 / 16:30 Бил Бол нарушава правилата и стереотипите на пътеводните документални филми. Какво да правите след като сте водили групи до 140 държави на 7 континента? Добре дошли на списъка на Бил... на стероиди - Любов към пътешествията . Тази нова поредица следва Бил по целия свят, докато той търси нещо по-различно от обикновеното и ежедневното - среща се лице в лице с крокодили, гмурка се с хиляди медузи, върви по ръба на избухващ вулкан, храни група акули без клетка, кара колело из Серенгети... Това не е типичният пътеводен документален сериал.

30:00

11.07.2024 / 16:00 Бил Бол нарушава правилата и стереотипите на пътеводните документални филми. Какво да правите след като сте водили групи до 140 държави на 7 континента? Добре дошли на списъка на Бил... на стероиди - Любов към пътешествията . Тази нова поредица следва Бил по целия свят, докато той търси нещо по-различно от обикновеното и ежедневното - среща се лице в лице с крокодили, гмурка се с хиляди медузи, върви по ръба на избухващ вулкан, храни група акули без клетка, кара колело из Серенгети... Това не е типичният пътеводен документален сериал.

30:00

10.07.2024 / 16:30 Бурни океани, гигантски айсберги, пингвини и невероятни пейзажи. Бурни океани, гигантски айсберги и невероятни пейзажи - това е ежедневие на Южния континент. Бил следва изследователите на пингвини, докато те правят преброяване на едни от най-впечатляващите птици на света.

30:00

10.07.2024 / 16:00 В тъсене на ягуар и петметрова анаконда. Да видиш ягуар на живо е почти невъзможно, но съвместно с един от водещите експерти по ягуарите, Бил помага в проучване плячка-хищник, за да получи своя шанс. И тогава се среща буквално лице в лице с петметрова амазонска анаконда.