Филми

Войната е обявена

Съдбовната среща на двамата главни герои, Ромео и Жулиета, се случва на парти, където те са толкова заинтригувани на неслучайното съвпадение на имената си и това ги подтиква да се опознаят повече. Двамата се влюбват силно, започват съвместния си живот и им се ражда дете – Адам. Младата двойка започва да подозира нередности в здравето на момчето, които биват потвърдени от докторите, открили тумор в мозъка на малкия Адам. Този трагичен обрат кара родителите и всички близки на семейството да обявят война на болестта, отчаянието и страха от смъртоносната заплаха. Филмът преплита жизнерадостни и сърдечни сцени без наложения драматизъм и сърцераздирателност. Битката за спасението на Адам се превръща в символ на жизненост и оригиналност.

предстои 1:40:00

27.04.2024 / 12:40 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

предстои 1:40:00

25.04.2024 / 14:20 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

23.04.2024 / 09:10 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

21.04.2024 / 08:10 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

18.04.2024 / 15:40 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

15.04.2024 / 12:30 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

12.04.2024 / 15:30 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

08.04.2024 / 10:40 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

05.04.2024 / 15:45 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

03.04.2024 / 11:10 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

30.03.2024 / 07:25 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.

1:40:00

28.03.2024 / 15:35 Франция, 2011, Този филм е вдъхновен от действителни събития - случили се на режисьора. Това е историята за млада любов, за Жулиета и Ромео, измъкнати от безгрижното им щастие и принудени да се изправят срещу неочаквания и брутален хаос. Заболяването на сина им Адам ще ги накара да преминат жестоко изпитание и да пораснат. Но колкото и да е травмиращо, тяхното страдание ще им позволи да разцъфнат. То ще им разкрие тяхната сила, техния кураж. Животът е огромен и пълен с опасност, и само в битка може да бъде разкрит истинския ни героизъм.