Филми

Дивата Америка

Пропътувайте над 160 000 км по бреговата линия на Америка – от ледените арктични води до идиличната топлина на Карибско море.

2:05:00

01.06.2024 / 10:35 приключение, 1997, режисьор: Уилям Дийър, в ролите: Джонатан Тейлър Томас, Девон Сава, Франсис Фишър, Джейми Шеридан и др. Една великолепна история за братя Стюфер, три момчета, чиято лятна ваканция ще се превърне в приключение за цял живот. Лято 1968 г., Марти, Марк и Маршъл Стюфър имат щура идея. Изумени от природата, която ги заобикаля, те решават да тръгнат на пътешествие с 16мм фотоапарат, за да заснемат изчезващата Американска дива природа в нейния естествен вид. Сега тези трима храбри братя ще се научат да разчитат и да се доверяват един на друг, за да успеят да заснемат живото-застрашаващи гледки сред най-свирепите и величествени хищници в Америка.

2:05:00

30.05.2024 / 05:45 приключение, 1997, режисьор: Уилям Дийър, в ролите: Джонатан Тейлър Томас, Девон Сава, Франсис Фишър, Джейми Шеридан и др.nЕдна великолепна история за братя Стюфер, три момчета, чиято лятна ваканция ще се превърне в приключение за цял живот. Лято 1968 г., Марти, Марк и Маршъл Стюфър имат щура идея. Изумени от природата, която ги заобикаля, те решават да тръгнат на пътешествие с 16мм фотоапарат, за да заснемат изчезващата Американска дива природа в нейния естествен вид. Сега тези трима храбри братя ще се научат да разчитат и да се доверяват един на друг, за да успеят да заснемат живото-застрашаващи гледки сред най-свирепите и величествени хищници в Америка.