Филми

Проектът

драма, семеен, 2010, режисьор: Тимъти Нелсън, в ролите: Адам Болдуин, Линзи Годфри, Джейк Томас, Френч Стюарт и др.nСлед като бива приета в престижно музикално училище, светът на Елиза се разтърсва, когато тя разкрива шокираща тайна за семейството си.

предстои 1:55:00

22.07.2024 / 09:15 драма, семеен, 2010, режисьор: Тимъти Нелсън, в ролите: Адам Болдуин, Линзи Годфри, Джейк Томас, Френч Стюарт и др. Илайза Беърд е красива и талантлива млада пианистка, която учи в Уеслианската академия и мечтае да учи в световноизвестната музикална консерватория в Париж. Но точно когато тя и семейството ? празнуват приемането ?, светът ? се преобръща, когато новият ? учител по история ? възлага необичаен проект, който застрашава както миналото й, така и бъдещето ?. Изследвайки семейната си история, Илайза открива, че не е тази, за която се е смятала, а страстта и талантът ? сякаш са изчезнали заедно с нейната самоличност.

1:55:00

10.07.2024 / 11:25 драма, семеен, 2010, режисьор: Тимъти Нелсън, в ролите: Адам Болдуин, Линзи Годфри, Джейк Томас, Френч Стюарт и др. Илайза Беърд е красива и талантлива млада пианистка, която учи в Уеслианската академия и мечтае да учи в световноизвестната музикална консерватория в Париж. Но точно когато тя и семейството ? празнуват приемането ?, светът ? се преобръща, когато новият ? учител по история ? възлага необичаен проект, който застрашава както миналото й, така и бъдещето ?. Изследвайки семейната си история, Илайза открива, че не е тази, за която се е смятала, а страстта и талантът ? сякаш са изчезнали заедно с нейната самоличност.

1:55:00

22.06.2024 / 09:15 драма, семеен, 2010, режисьор: Тимъти Нелсън, в ролите: Адам Болдуин, Линзи Годфри, Джейк Томас, Френч Стюарт и др. Илайза Беърд е красива и талантлива млада пианистка, която учи в Уеслианската академия и мечтае да учи в световноизвестната музикална консерватория в Париж. Но точно когато тя и семейството ? празнуват приемането ?, светът ? се преобръща, когато новият ? учител по история ? възлага необичаен проект, който застрашава както миналото й, така и бъдещето ?. Изследвайки семейната си история, Илайза открива, че не е тази, за която се е смятала, а страстта и талантът ? сякаш са изчезнали заедно с нейната самоличност.