Филми

Клуб

Бейслайн - Великобритания, 2010, Бейслайн е центърът на клубната сцена в Източен Лондон и опашката обичайно се вие по цяла пресечка. Дани работи на вратата - прекратява боеве и успокоява пияни хлапета. Но когато спасява Тери, собственика на клуба и местен гангстер, от наемен убиец, Дани внезапно е потопен дълбоко в подземния свят, който много се е опитвал да избегне. Дани е повишен в мениджър, но само при условие, че затваря очи за съмнителните случки на и извън дансинга. Дани и приятелката му Джесика мечтаят за собствен клуб, но Дани е принуден да направи върховната саможертва, когато е принуден да избира между лоялност, морал и собствените си мечти за измъкване.

2:30:00

31.05.2024 / 03:45 Бейслайн - Великобритания, 2010, Бейслайн е центърът на клубната сцена в Източен Лондон и опашката обичайно се вие по цяла пресечка. Дани работи на вратата - прекратява боеве и успокоява пияни хлапета. Но когато спасява Тери, собственика на клуба и местен гангстер, от наемен убиец, Дани внезапно е потопен дълбоко в подземния свят, който много се е опитвал да избегне. Дани е повишен в мениджър, но само при условие, че затваря очи за съмнителните случки на и извън дансинга. Дани и приятелката му Джесика мечтаят за собствен клуб, но Дани е принуден да направи върховната саможертва, когато е принуден да избира между лоялност, морал и собствените си мечти за измъкване.

1:35:00

24.05.2024 / 01:50 Бейслайн - Великобритания, 2010, Бейслайн е центърът на клубната сцена в Източен Лондон и опашката обичайно се вие по цяла пресечка. Дани работи на вратата - прекратява боеве и успокоява пияни хлапета. Но когато спасява Тери, собственика на клуба и местен гангстер, от наемен убиец, Дани внезапно е потопен дълбоко в подземния свят, който много се е опитвал да избегне. Дани е повишен в мениджър, но само при условие, че затваря очи за съмнителните случки на и извън дансинга. Дани и приятелката му Джесика мечтаят за собствен клуб, но Дани е принуден да направи върховната саможертва, когато е принуден да избира между лоялност, морал и собствените си мечти за измъкване.