Филми

Отвъд закона

Екшън, криминален, трилър, 2019, САЩ, режисьор: Джеймс Кълен Бресак, в ролите: Джони Меснър, Стивън Сегал, Ди Ем Екс, Бил Кобс и др.nКогато Франк Уилсън Джони Меснър, бивш полицай с мръсно минало, е посетен от детектив Мънс DMX който му съобщава, че единственият му син е бил убит, той напуска уединението си в провинцията и се завръща в града, за да изправи убиеца пред правосъдието. Но Аугустино Фин Адаир Стивън Сегал, бивш гангстер, станал бизнесмен, не харесва шпионирането на Франк и е готов да направи всичко, за да защити собствения си син, което поставя двамата на курс за сблъсък, който може да приключи само когато единият от тях вече не поема дъх.

предстои 1:45:00

22.07.2024 / 00:00 екшън, криминален, трилър, 2019, режисьор: Джеймс Кълен Бресак, в ролите: Джони Меснър, Стивън Сегал, Ди Ем Екс, Бил Кобс и др. Когато Франк Уилсън Джони Меснър, бивш полицай с мръсно минало, е посетен от детектив Мънс DMX който му съобщава, че единственият му син е бил убит, той напуска уединението си в провинцията и се завръща в града, за да изправи убиеца пред правосъдието. Но Аугустино Фин Адаир Стивън Сегал, бивш гангстер, станал бизнесмен, не харесва шпионирането на Франк и е готов да направи всичко, за да защити собствения си син, което поставя двамата на курс за сблъсък, който може да приключи само когато единият от тях вече не поема дъх.

1:45:00

16.07.2024 / 04:00 екшън, криминален, трилър, 2019, режисьор: Джеймс Кълен Бресак, в ролите: Джони Меснър, Стивън Сегал, Ди Ем Екс, Бил Кобс и др. Когато Франк Уилсън Джони Меснър, бивш полицай с мръсно минало, е посетен от детектив Мънс DMX който му съобщава, че единственият му син е бил убит, той напуска уединението си в провинцията и се завръща в града, за да изправи убиеца пред правосъдието. Но Аугустино Фин Адаир Стивън Сегал, бивш гангстер, станал бизнесмен, не харесва шпионирането на Франк и е готов да направи всичко, за да защити собствения си син, което поставя двамата на курс за сблъсък, който може да приключи само когато единият от тях вече не поема дъх.

1:45:00

22.06.2024 / 00:05 екшън, криминален, трилър, 2019, режисьор: Джеймс Кълен Бресак, в ролите: Джони Меснър, Стивън Сегал, Ди Ем Екс, Бил Кобс и др. Когато Франк Уилсън Джони Меснър, бивш полицай с мръсно минало, е посетен от детектив Мънс DMX който му съобщава, че единственият му син е бил убит, той напуска уединението си в провинцията и се завръща в града, за да изправи убиеца пред правосъдието. Но Аугустино Фин Адаир Стивън Сегал, бивш гангстер, станал бизнесмен, не харесва шпионирането на Франк и е готов да направи всичко, за да защити собствения си син, което поставя двамата на курс за сблъсък, който може да приключи само когато единият от тях вече не поема дъх.

1:45:00

20.06.2024 / 00:40 екшън, криминален, трилър, 2019, режисьор: Джеймс Кълен Бресак, в ролите: Джони Меснър, Стивън Сегал, Ди Ем Екс, Бил Кобс и др. Когато Франк Уилсън Джони Меснър, бивш полицай с мръсно минало, е посетен от детектив Мънс DMX който му съобщава, че единственият му син е бил убит, той напуска уединението си в провинцията и се завръща в града, за да изправи убиеца пред правосъдието. Но Аугустино Фин Адаир Стивън Сегал, бивш гангстер, станал бизнесмен, не харесва шпионирането на Франк и е готов да направи всичко, за да защити собствения си син, което поставя двамата на курс за сблъсък, който може да приключи само когато единият от тях вече не поема дъх.