Филми

Враждебна граница

драма, трилър, 2015, режисьор: Майкъл Дуайър и Катлий Маклафин, в ролите: Вероника Сикстос, Роберто Урбина, Хулио Седильо и др.nИзрасналата в САЩ Клаудия е имигрантка без документи. Когато е арестувана от ФБР за измама с кредитни карти, Клаудия бързо бива депортирана в Мексико. Не знаеща испански и изгубена в чуждата си родина, тя неохотно намира убежище в ранчото на отчуждения си баща. Докато се сблъсква с непреклонния си баща, опитите ? да се върне у дома в САЩ я вкарват в опасна връзка с чуждестранния контрабандист Рики. Притисната между проповедите на баща си, обещанията на Рики и настъпващите военни, Клаудия се изправя пред невъзможни избори.

предстои 1:40:00

22.07.2024 / 16:35 драма, трилър, 2015, режисьор: Майкъл Дуайър и Катлий Маклафин, в ролите: Вероника Сикстос, Роберто Урбина, Хулио Седильо и др. Израсналата в САЩ Клаудия е имигрантка без документи. Когато е арестувана от ФБР за измама с кредитни карти, Клаудия бързо бива депортирана в Мексико. Не знаеща испански и изгубена в чуждата си родина, тя неохотно намира убежище в ранчото на отчуждения си баща. Докато се сблъсква с непреклонния си баща, опитите ? да се върне у дома в САЩ я вкарват в опасна връзка с чуждестранния контрабандист Рики. Притисната между проповедите на баща си, обещанията на Рики и настъпващите военни, Клаудия се изправя пред невъзможни избори.

предстои 1:40:00

16.07.2024 / 21:30 драма, трилър, 2015, режисьор: Майкъл Дуайър и Катлий Маклафин, в ролите: Вероника Сикстос, Роберто Урбина, Хулио Седильо и др. Израсналата в САЩ Клаудия е имигрантка без документи. Когато е арестувана от ФБР за измама с кредитни карти, Клаудия бързо бива депортирана в Мексико. Не знаеща испански и изгубена в чуждата си родина, тя неохотно намира убежище в ранчото на отчуждения си баща. Докато се сблъсква с непреклонния си баща, опитите ? да се върне у дома в САЩ я вкарват в опасна връзка с чуждестранния контрабандист Рики. Притисната между проповедите на баща си, обещанията на Рики и настъпващите военни, Клаудия се изправя пред невъзможни избори.

1:40:00

22.06.2024 / 16:35 драма, трилър, 2015, режисьор: Майкъл Дуайър и Катлий Маклафин, в ролите: Вероника Сикстос, Роберто Урбина, Хулио Седильо и др.nИзрасналата в САЩ Клаудия е имигрантка без документи. Когато е арестувана от ФБР за измама с кредитни карти, Клаудия бързо бива депортирана в Мексико. Не знаеща испански и изгубена в чуждата си родина, тя неохотно намира убежище в ранчото на отчуждения си баща. Докато се сблъсква с непреклонния си баща, опитите ? да се върне у дома в САЩ я вкарват в опасна връзка с чуждестранния контрабандист Рики. Притисната между проповедите на баща си, обещанията на Рики и настъпващите военни, Клаудия се изправя пред невъзможни избори.

1:40:00

16.06.2024 / 20:55 драма, трилър, 2015, режисьор: Майкъл Дуайър и Катлий Маклафин, в ролите: Вероника Сикстос, Роберто Урбина, Хулио Седильо и др.nИзрасналата в САЩ Клаудия е имигрантка без документи. Когато е арестувана от ФБР за измама с кредитни карти, Клаудия бързо бива депортирана в Мексико. Не знаеща испански и изгубена в чуждата си родина, тя неохотно намира убежище в ранчото на отчуждения си баща. Докато се сблъсква с непреклонния си баща, опитите ? да се върне у дома в САЩ я вкарват в опасна връзка с чуждестранния контрабандист Рики. Притисната между проповедите на баща си, обещанията на Рики и настъпващите военни, Клаудия се изправя пред невъзможни избори.