Филми

Среднощен жребец

Рита и Джак Шепард са задлъжнели към банката. За да излязат от затруднението си, Рита убеждава Джак да инвестират в нова био-култура. Но тново търпят провал и този път е застрашен не само имотът, но и добитъкът им. В гората дъщеря им Меган се натъква на див жребец, бърз като вятъра. Джак решава да поеме поредния риск и се включва в конно надбягване. След много напрегнати моменти, семейсто Шепард успяват да надскочат финасовите си проблеми.

предстои 1:50:00

21.07.2024 / 05:40 приключение, драма, семеен, 2013, режисьор: Уилям Диър, в ролите: Крис Кристофърсън, Джодел Ферланд, Чела Хорсдал, Дейвид Орт, Ейприл Телек и др. 15-годишната Меган Шепърд и родителите ? са готови на всичко, за да спасят фермата си. Когато откриват див жребец в близката гора, те започват да се чудят дали това не е отговорът на молитвите им. Вдъхновяваща история за невероятната смелост и решителност, нужни, за да успееш въпреки всички премеждия.

1:50:00

27.06.2024 / 07:40 приключение, драма, семеен, 2013, режисьор: Уилям Диър, в ролите: Крис Кристофърсън, Джодел Ферланд, Чела Хорсдал, Дейвид Орт, Ейприл Телек и др. 15-годишната Меган Шепърд и родителите ? са готови на всичко, за да спасят фермата си. Когато откриват див жребец в близката гора, те започват да се чудят дали това не е отговорът на молитвите им. Вдъхновяваща история за невероятната смелост и решителност, нужни, за да успееш въпреки всички премеждия.