Филми

Сниф участва във войната

Семеен, Холандия, 2008. Режисьор: Steven de Jong, В ролите: Tom van Kalmthout, Vivian van Huiden, Gonny Gaakeer. След като родителите му са убити по време на бомбардировка във Втората световна война.

предстои 1:40:00

15.06.2023 / 07:40 семеен, Холандия, 2008, След като родителите му са убити по време на бомбардировка във Втората световна война, Том е изпратен да живее с роднини във ферма в Холандия. Той е тъжен, гневен и изплашен и ненавижда факта, че трябва да живее с леля си и чичо си.Но когато Том си взима немската овчарка Сниф, всичко се променя. Той изцяло се доверява на Сниф и заедно се опитват да извлекат най-доброто от живота, въпреки че тяхното село е окупирано от германците.С помощта на Сниф, Том спасява холандски пилот, който е свален и ранен. Но когато холандски сътрудник на нацистите изпраща войници да търсят пилота, Сниф и Том трябва да разобличат предателя. Пилотът избягва до своя отряд и Сниф завежда войниците, за да освободят града. Сниф - героят от войната се предлага в два формата: Като пълнометражен филм и като 4 половин-часови серии.

1:40:00

26.05.2023 / 06:30 семеен, Холандия, 2008, След като родителите му са убити по време на бомбардировка във Втората световна война, Том е изпратен да живее с роднини във ферма в Холандия. Той е тъжен, гневен и изплашен и ненавижда факта, че трябва да живее с леля си и чичо си.Но когато Том си взима немската овчарка Сниф, всичко се променя. Той изцяло се доверява на Сниф и заедно се опитват да извлекат най-доброто от живота, въпреки че тяхното село е окупирано от германците.С помощта на Сниф, Том спасява холандски пилот, който е свален и ранен. Но когато холандски сътрудник на нацистите изпраща войници да търсят пилота, Сниф и Том трябва да разобличат предателя. Пилотът избягва до своя отряд и Сниф завежда войниците, за да освободят града. Сниф - героят от войната се предлага в два формата: Като пълнометражен филм и като 4 половин-часови серии.