Филми

Конкурсът за Свети Валентин

романтика, 2021, режисьор: Тара Коуел-Плейн, в ролите: Ашли Нюбро, Джон Кор, Мадисън Смит, Том Таси и др.nДжак работи в магазин за валентинки и ежедневието му прави рязка промяна, когато Катрин Шанк, дъщерята на собственика, поема управлението на този единствен по рода си бизнес. След като грешка в доставката напълва магазина им с хиляди цветя, Катрин и Джак измислят план: да организират общоградско състезание за Деня на влюбените. Когато Джак се включва в състезанието сред хаоса, между него и Катрин се поражда любов.

1:50:00

17.07.2024 / 14:20 романтика, 2021, режисьор: Тара Коуел-Плейн, в ролите: Ашли Нюбро, Джон Кор, Мадисън Смит, Том Таси и др. Джак работи в магазин за валентинки и ежедневието му прави рязка промяна, когато Катрин Шанк, дъщерята на собственика, поема управлението на този единствен по рода си бизнес. След като грешка в доставката напълва магазина им с хиляди цветя, Катрин и Джак измислят план: да организират общоградско състезание за Деня на влюбените. Когато Джак се включва в състезанието сред хаоса, между него и Катрин се поражда любов.

1:50:00

22.06.2024 / 11:10 романтика, 2021, режисьор: Тара Коуел-Плейн, в ролите: Ашли Нюбро, Джон Кор, Мадисън Смит, Том Таси и др. Джак работи в магазин за валентинки и ежедневието му прави рязка промяна, когато Катрин Шанк, дъщерята на собственика, поема управлението на този единствен по рода си бизнес. След като грешка в доставката напълва магазина им с хиляди цветя, Катрин и Джак измислят план: да организират общоградско състезание за Деня на влюбените. Когато Джак се включва в състезанието сред хаоса, между него и Катрин се поражда любов.