Документални

Отмъстител

Адвокат от малък град и бивш служител на специалните части решава сам да потърси справедливост за насилствените убийства на група хора в приключенския екшън трилър "Отмъстител".По време на войната във Виетнам неговата задача е да установи мястото на скривалищата на врага в джунглата и да ги унищожи. В настоящето си обаче Кал Декстър (Сам Елиът) не е нищо повече от обикновен адвокат в Ню Джърси… или поне така изглежда за мнозина. Тайно, той е нает от милионер, за да открие и накаже мъжа, убил неговия внук – американски доброволец в Босна. И докато разследването отвежда Декстър на пътешествие около света, агентът на ЦРУ Франк Макбрайд има задачата да го спре преди отмъстителната му мисия не хвърли света в пълен хаос.

предстои 60:00

19.07.2024 / 08:00 Изследователи пренасят фокусите в лабораторията. С невъзможна магия, удивителни факти и възможност зрителите да участват във фокусите, това необичайно изследване надниква зад кулисите на този очарователен свят, където древната магия се среща със съвременната наука.

предстои 60:00

02.07.2024 / 16:00 Изследователи пренасят фокусите в лабораторията. С невъзможна магия, удивителни факти и възможност зрителите да участват във фокусите, това необичайно изследване надниква зад кулисите на този очарователен свят, където древната магия се среща със съвременната наука.

60:00

20.06.2024 / 06:00 Изследователи пренасят фокусите в лабораторията. С невъзможна магия, удивителни факти и възможност зрителите да участват във фокусите, това необичайно изследване надниква зад кулисите на този очарователен свят, където древната магия се среща със съвременната наука.

50:00

29.05.2024 / 21:40 Изследователи пренасят фокусите в лабораторията. С невъзможна магия, удивителни факти и възможност зрителите да участват във фокусите, това необичайно изследване надниква зад кулисите на този очарователен свят, където древната магия се среща със съвременната наука.