Филми

Код

п. - екшън, приключенски, трилър, САЩ, 1996 г., реж. Джон Ву, в ролите: Джон Траволта, Крисчън Слейтър, Саманта Матис, Делрой Линдо, Боб Гунтън, Франк Уали, Хауи Лонг

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Пин Код

сез. 1, анимация, 1000. В ролите: Anton Vinogradov, Sergey Mardar, Kseniya Brzhezovskaya, Mikhail Chernyak

Голямата бяла акула - Код червено

Голямата бяла акула е изключително сложен хищник със сензорен арсенал. Двама специалисти поглеждат под кожата на акулата, за да открият истинския източник на тези умения и да разкрията тайните на един от най-страховитите хищници на света.

Код: Ангелът

След неуспешния опит за убийство на президента на САЩ , властите арестуват агент Майк Банинг, който само час по-рано е избран за директор на тайните служби. По време на конвоирането му той е похитен, но след като успява да избяга, Банинг трябва да избегне ФБР и собствената си агенция, за да открие истинската заплаха за държавния глава. Разкривайки постепенно истината, Майк се обръща към неочаквани съюзници, които да му помогнат да изчисти името си и да спаси страната от надвисналата опасност.

МОРАЛЕН КОД

Португалия, 2020 г., драма, 01:41 ч.Режисьор: Марио БарозуВ ролите: Мария де Медейруш, Марсело Уржеги

Сезонът на червените боровинки в Кейп Код

Ще посетим семейната ферма на Ман и ще видим огромните усилия, които се полагат за малките плодове. С безкрайно крайбрежие и гъсти гори, полуостров Кейп Код е любима туристическа дестинация. Той е игрището на красивите и богатите, които имат летни вили тук. Но за местните, боровинките са най-важното нещо.