Документални

От Емпайър Стейт Билдинг до театъра в Епидавър

Този епизод ще обхване няколко хилядолетия на чудеса. Емпайър Стейт Билдинг е съвременен триумф на предприемачеството и се намира в Манхатън, квартал на Ню Йорк, в който православни и католически църкви съседстват с небостъргачи. Акустиката в театъра в Епидавър, постройка, въплъщаваща принципа на Златното сечение, и до днес изумява изследователи и посетители.

предстои 55:00

29.06.2024 / 22:35 Този епизод ще обхване няколко хилядолетия на чудеса. Емпайър Стейт Билдинг е съвременен триумф на предприемачеството и се намира в Манхатън, квартал на Ню Йорк, в който православни и католически църкви съседстват с небостъргачи. Акустиката в театъра в Епидавър, постройка, въплъщаваща принципа на Златното сечение, и до днес изумява изследователи и посетители.

предстои 1:05:00

28.06.2024 / 22:25 Този епизод ще обхване няколко хилядолетия на чудеса. Емпайър Стейт Билдинг е съвременен триумф на предприемачеството и се намира в Манхатън, квартал на Ню Йорк, в който православни и католически църкви съседстват с небостъргачи. Акустиката в театъра в Епидавър, постройка, въплъщаваща принципа на Златното сечение, и до днес изумява изследователи и посетители.

1:25:00

28.05.2024 / 22:35 Туризъм. Този епизод ще обхване няколко хилядолетия на чудеса. Емпайър Стейт Билдинг е съвременен триумф на предприемачеството и се намира в Манхатън, квартал на Ню Йорк, в който православни и католически църкви съседстват с небостъргачи. Акустиката в театъра в Епидавър, постройка, въплъщаваща принципа на Златното сечение, и до днес изумява изследователи и посетители

1:35:00

27.05.2024 / 22:25 Туризъм. Този епизод ще обхване няколко хилядолетия на чудеса. Емпайър Стейт Билдинг е съвременен триумф на предприемачеството и се намира в Манхатън, квартал на Ню Йорк, в който православни и католически църкви съседстват с небостъргачи. Акустиката в театъра в Епидавър, постройка, въплъщаваща принципа на Златното сечение, и до днес изумява изследователи и посетители