Филми

Пазителите на фара

Сет Аткинс носителят на Оскар Ричард Драйфус е пазач на фар в пустия плаж на Кейп Код през 1912 г....

1:35:00

30.05.2024 / 11:25 САЩ, 2009, Сет Аткинс носителят на Оскар Ричард Драйфус е пазач на фар в пустия плаж на Кейп Код през 1912 г. Асистентът му внезапно напуска, след като вече не понася лошото му отношение и омразата към жените. Той остава да се оправя сам с фара, докато на брега не се появява загадъчен млад мъж с желанието да стане новия асистент на Сет. Двамата разменят истории за миналото си и всеки започва да обяснява на другия за своята неприязън към жените. Не след дълго двамата мъже трябва да се оправят с красивата Рут Греъм Мейми Грейнджър и нейната домакиня г-жа Баском номинираната за Златен Глобус Блайт Данър, които се нанасят в съседната вила за лятото.

1:35:00

29.05.2024 / 17:25 САЩ, 2009, Сет Аткинс носителят на Оскар Ричард Драйфус е пазач на фар в пустия плаж на Кейп Код през 1912 г. Асистентът му внезапно напуска, след като вече не понася лошото му отношение и омразата към жените. Той остава да се оправя сам с фара, докато на брега не се появява загадъчен млад мъж с желанието да стане новия асистент на Сет. Двамата разменят истории за миналото си и всеки започва да обяснява на другия за своята неприязън към жените. Не след дълго двамата мъже трябва да се оправят с красивата Рут Греъм Мейми Грейнджър и нейната домакиня г-жа Баском номинираната за Златен Глобус Блайт Данър, които се нанасят в съседната вила за лятото.

1:35:00

26.05.2024 / 09:15 САЩ, 2009, Сет Аткинс носителят на Оскар Ричард Драйфус е пазач на фар в пустия плаж на Кейп Код през 1912 г. Асистентът му внезапно напуска, след като вече не понася лошото му отношение и омразата към жените. Той остава да се оправя сам с фара, докато на брега не се появява загадъчен млад мъж с желанието да стане новия асистент на Сет. Двамата разменят истории за миналото си и всеки започва да обяснява на другия за своята неприязън към жените. Не след дълго двамата мъже трябва да се оправят с красивата Рут Греъм Мейми Грейнджър и нейната домакиня г-жа Баском номинираната за Златен Глобус Блайт Данър, които се нанасят в съседната вила за лятото.