Филми

Луд за връзване

Комедия, САЩ, 2008

1:20:00

30.06.2024 / 17:45 САЩ, 2008, Джонатан Уинтърс, икона на комксите и талантлив художник, мечтае рисунките му да бъдат окачени в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк. Прочут критик вярва, че Джонатан е липсващото звено между Миро и Дали и убеждава музея да направи изложба на Джонатан. Художникът започва да рисува трескаво, но се случва нещастие, когато любимата му картина е открадната, след което той губи чувството си за хумор и не може да довърши новите картини за изложбата. Всичките му приятели, от Робин Уилямс до Сара Силвърман, се появяват, за да помогнат на Джонатан да си върне духа.

1:20:00

27.06.2024 / 06:55 САЩ, 2008, Джонатан Уинтърс, икона на комксите и талантлив художник, мечтае рисунките му да бъдат окачени в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк. Прочут критик вярва, че Джонатан е липсващото звено между Миро и Дали и убеждава музея да направи изложба на Джонатан. Художникът започва да рисува трескаво, но се случва нещастие, когато любимата му картина е открадната, след което той губи чувството си за хумор и не може да довърши новите картини за изложбата. Всичките му приятели, от Робин Уилямс до Сара Силвърман, се появяват, за да помогнат на Джонатан да си върне духа.

1:20:00

24.06.2024 / 19:20 САЩ, 2008, Джонатан Уинтърс, икона на комксите и талантлив художник, мечтае рисунките му да бъдат окачени в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк. Прочут критик вярва, че Джонатан е липсващото звено между Миро и Дали и убеждава музея да направи изложба на Джонатан. Художникът започва да рисува трескаво, но се случва нещастие, когато любимата му картина е открадната, след което той губи чувството си за хумор и не може да довърши новите картини за изложбата. Всичките му приятели, от Робин Уилямс до Сара Силвърман, се появяват, за да помогнат на Джонатан да си върне духа.