Филми

Година на промяна

комедия, драма, 2015, режисьор: Стивън Сютингър, в ролите: Брайън Грийнбърг, Клеър ван дер Буум, Маршъл Алмън и др.nСлед като пада от покрива на новогодишно парти в пияно състояние, Оуен решава, че е време да направи сериозни промени в живота си. През следващата година той се връща в живота на отчуждения си син, подновява стари приятелства, отказва се от алкохола и се влюбва във Вира, скоро-разведена банкова служителка. Всичко това в опит да се заобгради със семейство, подсъзнателно замествайки това, което преди е загубил.

1:50:00

17.07.2024 / 21:35 комедия, драма, 2015, режисьор:Стивън Сютингър, в ролите: Брайън Грийнбърг, Клеър ван дер Буум, Маршъл Алмън и др. След като пада от покрива на новогодишно парти в пияно състояние, Оуен решава, че е време да направи сериозни промени в живота си. През следващата година той се връща в живота на отчуждения си син, подновява стари приятелства, отказва се от алкохола и се влюбва във Вира, скоро-разведена банкова служителка. Всичко това в опит да се заобгради със семейство, подсъзнателно замествайки това, което преди е загубил.

1:50:00

13.07.2024 / 15:30 комедия, драма, 2015, режисьор:Стивън Сютингър, в ролите: Брайън Грийнбърг, Клеър ван дер Буум, Маршъл Алмън и др. След като пада от покрива на новогодишно парти в пияно състояние, Оуен решава, че е време да направи сериозни промени в живота си. През следващата година той се връща в живота на отчуждения си син, подновява стари приятелства, отказва се от алкохола и се влюбва във Вира, скоро-разведена банкова служителка. Всичко това в опит да се заобгради със семейство, подсъзнателно замествайки това, което преди е загубил.