Филми

Черният красавец

приключение, семеен, 2015, режисьор:Ашли Авис, в ролите: Кейт Уинслет, Макензи Фой, Иън Глен и др.nЕдна тийнейджърка от големия град работи като доброволец в местния приют, където ранен черен кон е в опасност да бъде приспан. Прекалено грижовният ? баща неохотно се съгласява да ? позволи да осинови коня и да прекара лятото в провинцията с дядо си, за да рехабилитира черния красавец. Всеки от тях научава уроци за доверието и любовта.

предстои 1:45:00

05.12.2023 / 10:30 приключение, семеен, 2015, режисьор:Ашли Авис, в ролите: Кейт Уинслет, Макензи Фой, Иън Глен и др. Една тийнейджърка от големия град работи като доброволец в местния приют, където ранен черен кон е в опасност да бъде приспан. Прекалено грижовният ? баща неохотно се съгласява да ? позволи да осинови коня и да прекара лятото в провинцията с дядо си, за да рехабилитира черния красавец. Всеки от тях научава уроци за доверието и любовта.

1:45:00

15.11.2023 / 10:45 приключение, семеен, 2015, режисьор:Ашли Авис, в ролите: Кейт Уинслет, Макензи Фой, Иън Глен и др. Една тийнейджърка от големия град работи като доброволец в местния приют, където ранен черен кон е в опасност да бъде приспан. Прекалено грижовният ? баща неохотно се съгласява да ? позволи да осинови коня и да прекара лятото в провинцията с дядо си, за да рехабилитира черния красавец. Всеки от тях научава уроци за доверието и любовта.

1:45:00

05.11.2023 / 11:10 приключение, семеен, 2015, режисьор:Ашли Авис, в ролите: Кейт Уинслет, Макензи Фой, Иън Глен и др. Една тийнейджърка от големия град работи като доброволец в местния приют, където ранен черен кон е в опасност да бъде приспан. Прекалено грижовният ? баща неохотно се съгласява да ? позволи да осинови коня и да прекара лятото в провинцията с дядо си, за да рехабилитира черния красавец. Всеки от тях научава уроци за доверието и любовта.