Филми

Множествен сарказъм

Драма, САЩ, 2010. Режисьор: Brooks Branch, В ролите: Timothy Hutton, Mira Sorvino, Dana Delany. Гейбриъл е човек, който наглед има успешен професионален живот като архитект, красива жена в лицето на Ани и любяща дъщеря - Елизабет.

1:35:00

28.05.2024 / 01:15 САЩ, 2010, Гейбриъл е човек, който наглед има успешен професионален живот като архитект, красива жена в лицето на Ани и любяща дъщеря - Елизабет. Но той скоро осъзнава, че всъщност не е щастлив. Гейбриъл решава, че иска да напише пиеса за жалкото състояние на живота си. Той напуска работа, намира си отракан литературен агент и започва да пише. Макар бракът му да завършва с развод, пиесата е успешна и въпреки че животът му вече е различен, той най-накрая е щастлив.

1:35:00

27.05.2024 / 02:10 САЩ, 2010, Гейбриъл е човек, който наглед има успешен професионален живот като архитект, красива жена в лицето на Ани и любяща дъщеря - Елизабет. Но той скоро осъзнава, че всъщност не е щастлив. Гейбриъл решава, че иска да напише пиеса за жалкото състояние на живота си. Той напуска работа, намира си отракан литературен агент и започва да пише. Макар бракът му да завършва с развод, пиесата е успешна и въпреки че животът му вече е различен, той най-накрая е щастлив.