Филми

Пирати от Грейт Солт Лейк

приключенски, комедия, САЩ, 2006, Кърк Редгрейв е смотаняк и мечтател, който живее вкъщи с майка си, докато нейното неодобрение към тайния му пиратски живот не го принуждава да се изнесе. Взимайки чаровния загубеняк Флинт за първи помощник, те отплават по Голямото солено езеро, акостирайки на брега, за да ограбват нищо неподозиращи хора на пикник и да тормозят земляните, които се изпречват на пътя им. Когато се натъкват на истинска карта на прокълнато съкровище, тези пирати скоро биват преследвани от група шантави образи, които искат да докопат несметните богатства. Повече забава от бутилка ром, филмът е свежа история за два неудачника, които откриват истинското приятелство, докато изживяват най-дивите си фантазии.

1:25:00

27.06.2024 / 15:50 приключенски, комедия, САЩ, 2006, Кърк Редгрейв е смотаняк и мечтател, който живее вкъщи с майка си, докато нейното неодобрение към тайния му пиратски живот не го принуждава да се изнесе. Взимайки чаровния загубеняк Флинт за първи помощник, те отплават по Голямото солено езеро, акостирайки на брега, за да ограбват нищо неподозиращи хора на пикник и да тормозят земляните, които се изпречват на пътя им. Когато се натъкват на истинска карта на прокълнато съкровище, тези пирати скоро биват преследвани от група шантави образи, които искат да докопат несметните богатства. Повече забава от бутилка ром, филмът е свежа история за два неудачника, които откриват истинското приятелство, докато изживяват най-дивите си фантазии.

1:25:00

24.06.2024 / 11:40 приключенски, комедия, САЩ, 2006, Кърк Редгрейв е смотаняк и мечтател, който живее вкъщи с майка си, докато нейното неодобрение към тайния му пиратски живот не го принуждава да се изнесе. Взимайки чаровния загубеняк Флинт за първи помощник, те отплават по Голямото солено езеро, акостирайки на брега, за да ограбват нищо неподозиращи хора на пикник и да тормозят земляните, които се изпречват на пътя им. Когато се натъкват на истинска карта на прокълнато съкровище, тези пирати скоро биват преследвани от група шантави образи, които искат да докопат несметните богатства. Повече забава от бутилка ром, филмът е свежа история за два неудачника, които откриват истинското приятелство, докато изживяват най-дивите си фантазии.