Филми

Съвпадение

комедия, драма, 2014, режисьор: Стивън Белбър, в ролите: Патрик Стюарт, Карла Гуджино, Матю Лилард и др.nДвойка от Сиатъл заминава за Ню Йорк, за да интервюира танцьор наиме Тоби, с цел проучване за дисертация относно танцовия пейзаж в Ню Йорк през 60-те години на миналия век. Макар срамежливостта си, Тоби в крайна сметка се сближава с непознатите, посетили го в апартамента му в Инууд. Но когато въпросите се отклоняват от кариерата му и стават неудобно лични, истинската причина за посещението на двойката започва да се разкрива.

1:50:00

29.06.2024 / 13:00 комедия, драма, 2014, режисьор: Стивън Белбър, в ролите: Патрик Стюарт, Карла Гуджино, Матю Лилард и др. Двойка от Сиатъл заминава за Ню Йорк, за да интервюира танцьор наиме Тоби, с цел проучване за дисертация относно танцовия пейзаж в Ню Йорк през 60-те години на миналия век. Макар срамежливостта си, Тоби в крайна сметка се сближава с непознатите, посетили го в апартамента му в Инууд. Но когато въпросите се отклоняват от кариерата му и стават неудобно лични, истинската причина за посещението на двойката започва да се разкрива.

1:50:00

26.06.2024 / 16:10 комедия, драма, 2014, режисьор: Стивън Белбър, в ролите: Патрик Стюарт, Карла Гуджино, Матю Лилард и др. Двойка от Сиатъл заминава за Ню Йорк, за да интервюира танцьор наиме Тоби, с цел проучване за дисертация относно танцовия пейзаж в Ню Йорк през 60-те години на миналия век. Макар срамежливостта си, Тоби в крайна сметка се сближава с непознатите, посетили го в апартамента му в Инууд. Но когато въпросите се отклоняват от кариерата му и стават неудобно лични, истинската причина за посещението на двойката започва да се разкрива.