Филми

Идеална романтична история

романтика, 2022, режисьор: Андрю Саймек, в ролите: Джон Макларън, Кейто Александър, Селесте Дешардин и др.nЗоуи се отказва от страстта си към сватбената фотография, след като бившият ? годеник я изоставя пред олтара. Но когато приятелка от детството настоява тя да бъде фотограф на сватбата ?, тя е принудена да се изправи срещу миналото си и да даде още един шанс на любовта.

1:50:00

20.07.2024 / 11:00 романтика, 2022, режисьор: Андрю Саймек, в ролите: Джон Макларън, Кейто Александър, Селесте Дешардин и др.nЗоуи се отказва от страстта си към сватбената фотография, след като бившият ? годеник я изоставя пред олтара. Но когато приятелка от детството настоява тя да бъде фотограф на сватбата ?, тя е принудена да се изправи срещу миналото си и да даде още един шанс на любовта.

1:50:00

06.07.2024 / 12:45 романтика, 2022, режисьор: Андрю Саймек, в ролите: Джон Макларън, Кейто Александър, Селесте Дешардин и др.nЗоуи се отказва от страстта си към сватбената фотография, след като бившият ? годеник я изоставя пред олтара. Но когато приятелка от детството настоява тя да бъде фотограф на сватбата ?, тя е принудена да се изправи срещу миналото си и да даде още един шанс на любовта.