Филми

Звук на кубчета лед

Комедия, Драма, Франция, 2010. Режисьор: Bertrand Blier, В ролите: Jean Dujardin, Albert Dupontel, Anne Alvaro. Един мъж е посетен от своя рак. Здравей, казва ракът. Аз съм твоят рак. Реших, че ще е добра идея да се опознаем.

1:25:00

27.09.2023 / 03:35 Франция, 2010, Един мъж е посетен от своя рак. Здравей, казва ракът. Аз съм твоят рак. Реших, че ще е добра идея да се опознаем. Звучи като лоша шега. Но изобщо не е шега. Ракът се нанася в къщата на мъжа. Много хубава къща, край Ним. Къща на писател - писател, който обича да си пийва. Към седем-осем бутилки вино на ден. Бяло, разбира се - много по-освежаващо от червеното. Убий го. Това е първата му мисъл. Убий този идиотски рак, колкото и да е приятелски настроен. Бутни го от най-близкия покрив. Задуши го. Сдобий се с пушка и го гръмни в корема. Но ракът е безсмъртен. Той се надига всеки път и се залепя за писателя като гербова марка. Много целенасочен рак.

1:25:00

13.09.2023 / 02:40 Франция, 2010, Един мъж е посетен от своя рак. Здравей, казва ракът. Аз съм твоят рак. Реших, че ще е добра идея да се опознаем. Звучи като лоша шега. Но изобщо не е шега. Ракът се нанася в къщата на мъжа. Много хубава къща, край Ним. Къща на писател - писател, който обича да си пийва. Към седем-осем бутилки вино на ден. Бяло, разбира се - много по-освежаващо от червеното. Убий го. Това е първата му мисъл. Убий този идиотски рак, колкото и да е приятелски настроен. Бутни го от най-близкия покрив. Задуши го. Сдобий се с пушка и го гръмни в корема. Но ракът е безсмъртен. Той се надига всеки път и се залепя за писателя като гербова марка. Много целенасочен рак.