Филми

Тайната на Драконовия печат: Пътешествие в Китай

Английският пътешественик Джонатан Грийн получава заповед от Петър Велики да състави карта на руския Далечен изток. Той отново тръгва на дълго пътешествие, изпълнено с невероятни приключения, които в крайна сметка ще го отведат в Китай. Картографът неочаквано ще се изправи пред много революционни открития, ще се срещне със странни същества, ще се запознае с китайски принцеси и ще се бори с майстори по смъртоносни бойни изкуства, и дори с краля на всички дракони. Има ли нещо по-опасно от среща лице в лице с Вий, освен повторна среща с него? Какво е по-силно от времето – твърдият песимизъм на един учен или старата черна магия, обладала източните земи?

предстои 2:00:00

26.07.2024 / 13:20 Русия, САЩ, Китай, 2018, Английският пътешественик Джонатан Грийн получава поръчка от Петър Велики да картографира далечния изток на Русия. Той отново поема на дълго пътуване, което в крайна сметка ще го отведе до Китай. Картографът неочаквано ще направи множество впечатляващи открития, ще срещне странни създания, ще се запознае с китайска принцеса, ще се изправи срещу майстори на бойните изкуства и дори ще срещне Драконовия крал.

предстои 2:00:00

21.07.2024 / 18:30 Русия, САЩ, Китай, 2018, Английският пътешественик Джонатан Грийн получава поръчка от Петър Велики да картографира далечния изток на Русия. Той отново поема на дълго пътуване, което в крайна сметка ще го отведе до Китай. Картографът неочаквано ще направи множество впечатляващи открития, ще срещне странни създания, ще се запознае с китайска принцеса, ще се изправи срещу майстори на бойните изкуства и дори ще срещне Драконовия крал.

2:00:00

18.07.2024 / 08:40 Русия, САЩ, Китай, 2018, Английският пътешественик Джонатан Грийн получава поръчка от Петър Велики да картографира далечния изток на Русия. Той отново поема на дълго пътуване, което в крайна сметка ще го отведе до Китай. Картографът неочаквано ще направи множество впечатляващи открития, ще срещне странни създания, ще се запознае с китайска принцеса, ще се изправи срещу майстори на бойните изкуства и дори ще срещне Драконовия крал.

2:00:00

14.07.2024 / 13:35 Русия, САЩ, Китай, 2018, Английският пътешественик Джонатан Грийн получава поръчка от Петър Велики да картографира далечния изток на Русия. Той отново поема на дълго пътуване, което в крайна сметка ще го отведе до Китай. Картографът неочаквано ще направи множество впечатляващи открития, ще срещне странни създания, ще се запознае с китайска принцеса, ще се изправи срещу майстори на бойните изкуства и дори ще срещне Драконовия крал.

2:00:00

09.07.2024 / 20:00 Русия, САЩ, Китай, 2018, Английският пътешественик Джонатан Грийн получава поръчка от Петър Велики да картографира далечния изток на Русия. Той отново поема на дълго пътуване, което в крайна сметка ще го отведе до Китай. Картографът неочаквано ще направи множество впечатляващи открития, ще срещне странни създания, ще се запознае с китайска принцеса, ще се изправи срещу майстори на бойните изкуства и дори ще срещне Драконовия крал.

2:00:00

06.07.2024 / 16:10 Русия, САЩ, Китай, 2018, Английският пътешественик Джонатан Грийн получава поръчка от Петър Велики да картографира далечния изток на Русия. Той отново поема на дълго пътуване, което в крайна сметка ще го отведе до Китай. Картографът неочаквано ще направи множество впечатляващи открития, ще срещне странни създания, ще се запознае с китайска принцеса, ще се изправи срещу майстори на бойните изкуства и дори ще срещне Драконовия крал.

2:00:00

03.07.2024 / 16:10 Русия, САЩ, Китай, 2018, Английският пътешественик Джонатан Грийн получава поръчка от Петър Велики да картографира далечния изток на Русия. Той отново поема на дълго пътуване, което в крайна сметка ще го отведе до Китай. Картографът неочаквано ще направи множество впечатляващи открития, ще срещне странни създания, ще се запознае с китайска принцеса, ще се изправи срещу майстори на бойните изкуства и дори ще срещне Драконовия крал.