Филми

Г-ца Никоя

Комедия, Криминален, САЩ, 2010, Нещастна в любовта, живееща при ексцентричната си майка и работеща като секретарка без перспективи за Джъдж Фармасютикълс, Сара Джейн мечтае за нещо повече. Нейното изненадващо повишение в младши мениджър изглежда е началото на това. Но повишението върви с новия борбен свят на лукави и сложни мениджъри, и Сара Джейн започва да елиминира конкуренцията по единствения начин, който знае... с убийства. По време на изкачването й към върха, тя неочаквано се влюбва в мъжа на мечтите си - детектив Бил Малой, който е решен да разреши случая на убийства във фармацевтичната компания.

предстои 1:30:00

25.07.2024 / 01:25 САЩ, 2010, Нещастна в любовта, живееща при ексцентричната си майка и работеща като секретарка без перспективи за Джъдж Фармасютикълс, Сара Джейн мечтае за нещо повече. Нейното изненадващо повишение в младши мениджър изглежда е началото на това. Но повишението върви с новия борбен свят на лукави и сложни мениджъри, и Сара Джейн започва да елиминира конкуренцията по единствения начин, който знае... с убийства. По време на изкачването й към върха, тя неочаквано се влюбва в мъжа на мечтите си - детектив Бил Малой, който е решен да разреши случая на убийства във фармацевтичната компания.

предстои 1:30:00

15.07.2024 / 22:00 САЩ, 2010, Нещастна в любовта, живееща при ексцентричната си майка и работеща като секретарка без перспективи за Джъдж Фармасютикълс, Сара Джейн мечтае за нещо повече. Нейното изненадващо повишение в младши мениджър изглежда е началото на това. Но повишението върви с новия борбен свят на лукави и сложни мениджъри, и Сара Джейн започва да елиминира конкуренцията по единствения начин, който знае... с убийства. По време на изкачването й към върха, тя неочаквано се влюбва в мъжа на мечтите си - детектив Бил Малой, който е решен да разреши случая на убийства във фармацевтичната компания.

1:30:00

14.07.2024 / 03:20 САЩ, 2010, Нещастна в любовта, живееща при ексцентричната си майка и работеща като секретарка без перспективи за Джъдж Фармасютикълс, Сара Джейн мечтае за нещо повече. Нейното изненадващо повишение в младши мениджър изглежда е началото на това. Но повишението върви с новия борбен свят на лукави и сложни мениджъри, и Сара Джейн започва да елиминира конкуренцията по единствения начин, който знае... с убийства. По време на изкачването й към върха, тя неочаквано се влюбва в мъжа на мечтите си - детектив Бил Малой, който е решен да разреши случая на убийства във фармацевтичната компания.

1:30:00

06.07.2024 / 01:45 САЩ, 2010, Нещастна в любовта, живееща при ексцентричната си майка и работеща като секретарка без перспективи за Джъдж Фармасютикълс, Сара Джейн мечтае за нещо повече. Нейното изненадващо повишение в младши мениджър изглежда е началото на това. Но повишението върви с новия борбен свят на лукави и сложни мениджъри, и Сара Джейн започва да елиминира конкуренцията по единствения начин, който знае... с убийства. По време на изкачването й към върха, тя неочаквано се влюбва в мъжа на мечтите си - детектив Бил Малой, който е решен да разреши случая на убийства във фармацевтичната компания.