Филми

Черна вода

Скот Уийлър, агент под прикритие, се събужда в килия на борда на ядрена подводница на ЦРУ, заедно с още един затворник на име Марко. Уийлър трябва да се бори с времето, за да успее да се освободи и да разгадае за кого е бил пречка.

1:45:00

14.07.2024 / 18:20 приключенски, драма, хорър, 2007, режисьор: Дейвид Нерлих, в ролите: Диана Глен, Мейв Дермоди, Анди Родореда и др. Грейс, нейният приятел Адам, и по-малката ? сестра Лий решават да отидат на екскурзия с лодка по време на почивката си в Северна Австралия. Когато навлизат в мангрово блато, лодката им внезапно се преобръща, а Джим, техният водач, изчезва. Осъзнавайки, че са били нападнати от крокодил, Адам завлича Грейс на безопасно място до едно дърво, докато Лий се придържа върху преобърнатата лодка. Адам и Грейс отчаяно се опитват да измъкнат Лий и да придърпат лодката към дървото, но тя е здраво заседнала. Заклещени в мангровите блата, тримата трябва бързо да решат какво да правят, за да оцелеят.

1:45:00

30.06.2024 / 18:35 приключенски, драма, хорър, 2007, режисьор: Дейвид Нерлих, в ролите: Диана Глен, Мейв Дермоди, Анди Родореда и др.nГрейс, нейният приятел Адам, и по-малката ? сестра Лий решават да отидат на екскурзия с лодка по време на почивката си в Северна Австралия. Когато навлизат в мангрово блато, лодката им внезапно се преобръща, а Джим, техният водач, изчезва. Осъзнавайки, че са били нападнати от крокодил, Адам завлича Грейс на безопасно място до едно дърво, докато Лий се придържа върху преобърнатата лодка. Адам и Грейс отчаяно се опитват да измъкнат Лий и да придърпат лодката към дървото, но тя е здраво заседнала. Заклещени в мангровите блата, тримата трябва бързо да решат какво да правят, за да оцелеят.