Филми

Не спирай да бягаш

драма, семеен, спорт, 2018, режисьор: Крис Даулинг, в ролите: Танър Стайн, Кристофър Полаха, Еван Хофер и др.nРазтърсен след смъртта на майка си и напускането на баща си, Зак, спортист прочут в целия щат, намира слава на футболното игрище, работейки за да спечели колежанска стипендия и да се изнесе заедно с брат си. Когато опустошителна контузия поставя Зак и мечтите му на заден план, неговият брат Дейвид нахлузва бутонките му, за да спаси бъдещето им и да даде надежда на Зак. Контузията на коляното на Зак има и една добра страна: шансът да се сближи с Джинджър, медицинска сестра в болницата.

2:00:00

18.05.2024 / 13:40 драма, семеен, спорт, 2018, режисьор: Крис Даулинг, в ролите: Танър Стайн, Кристофър Полаха, Еван Хофер и др. Разтърсен след смъртта на майка си и напускането на баща си, Зак, спортист прочут в целия щат, намира слава на футболното игрище, работейки за да спечели колежанска стипендия и да се изнесе заедно с брат си. Когато опустошителна контузия поставя Зак и мечтите му на заден план, неговият брат Дейвид нахлузва бутонките му, за да спаси бъдещето им и да даде надежда на Зак. Контузията на коляното на Зак има и една добра страна: шансът да се сближи с Джинджър, медицинска сестра в болницата.

2:00:00

08.05.2024 / 09:55 драма, семеен, спорт, 2018, режисьор: Крис Даулинг, в ролите: Танър Стайн, Кристофър Полаха, Еван Хофер и др. Разтърсен след смъртта на майка си и напускането на баща си, Зак, спортист прочут в целия щат, намира слава на футболното игрище, работейки за да спечели колежанска стипендия и да се изнесе заедно с брат си. Когато опустошителна контузия поставя Зак и мечтите му на заден план, неговият брат Дейвид нахлузва бутонките му, за да спаси бъдещето им и да даде надежда на Зак. Контузията на коляното на Зак има и една добра страна: шансът да се сближи с Джинджър, медицинска сестра в болницата.