Няма намерени епизодиПодобни предавания


Доктор Чудо

Професор Адил Eринч (в ролята Реха Йозджан), който работи като главен лекар в елитна болница в Истанбул, познава специалните способности на Али и иска да му даде възможност да води нормален живот. Адил опитва да убеди останалите лекари да приемат Али на обучение, въпреки "странността му". Не след дълго Али получава обаждане от Адил с покана за интервю. Колегите приемат да дадат шанс на "лекаря чудо", но само при условие, че ако Али направи и една грешка по време на изпитателния срок, ще бъде изгонен от болницата, а професор Адил ще трябва да подаде оставка.

Доктор Чудо

Али (Танер Йолмез) се ражда със синдром на Саванта, който затруднява комуникацията му с останалите хора. През целия си живот той се е сблъсквал с много трудности и винаги е бил тормозен от околните. Като малък Али е обвинен за смъртта на по-големия си брат, а впоследствие е изоставен от семейството си и е настанен в сиропиталище. Въпреки всичко, той успява да се запише в медицински университет и завършва като най-добрия студент. Али има памет на гений и специални медицински умения.

Жената чудо: Кръвни връзки

Жената чудо се опитва да помогне на изпаднало в затруднение младо момиче – Ванеса, което се е забъркало в смъртоносна организация, известна като "Злодейство ООД"., ръководена от д-р Кибер. Ще разберем повече за легендарния произход на известния член на "Лигата на справедливостта" Жената чудо, която се бори за доброто със своя меч и магическо ласо. Еднакво силна по тяло, сърце и воля, тя приема за своя мисия да защити Ванеса от организацията, чиито престъпни членове имат за цел и да нахлуят в Темискира, райския дом на супергероинята. Битката ще бъде епична – защото, ако има нещо, в което една амазонка е добра, това е войната!

Луана - футболното чудо

детски тв филм Хърватия, 2019г.

Чудо сред ледовете

В малко градче в Аляска през октомври 1988 година телевизионният репортер Адам Карлсън привлича своята бивша приятелка, която е доброволка на "Грийнпийс". Двамата подемат кампания, чиято основна цел е спасяването на семейство сиви китове – майка, татко и син. Животът на китовете е в опасност, те са попаднали в леден капан в арктичния район. Репортажите на Карлсън излизат не само в неговата телевизия, но са подкрепени от новините в цялата страна.