Филми

Черна заповед

екшън, трилър, 2022, режисьор: Тибор Такач, в ролите: Том Беринджър, Кам Жиганде, Хани Ал Наими и др.nПолупенсиониран наемен убиец от специалните части и агент на ДЕА се срещат по време на различни мисии, за да спрат кибертерористична организация, която е създала опасна машина с целта да атакува световната енергийната мрежа и да доведе до катастрофи из цял свят.

1:50:00

21.07.2024 / 00:15 екшън, трилър, 2022, режисьор: Тибор Такач, в ролите: Том Беринджър, Кам Жиганде, Хани Ал Наими и др. Полупенсиониран наемен убиец от специалните части и агент на ДЕА се срещат по време на различни мисии, за да спрат кибертерористична организация, която е създала опасна машина с целта да атакува световната енергийната мрежа и да доведе до катастрофи из цял свят.

1:50:00

13.07.2024 / 22:40 екшън, трилър, 2022, режисьор: Тибор Такач, в ролите: Том Беринджър, Кам Жиганде, Хани Ал Наими и др. Полупенсиониран наемен убиец от специалните части и агент на ДЕА се срещат по време на различни мисии, за да спрат кибертерористична организация, която е създала опасна машина с целта да атакува световната енергийната мрежа и да доведе до катастрофи из цял свят.