Филми

Завръщане

Животът на двама братя коренно се променя, в денят, когато баща им, когото не са виждали никога през живота си, съвсем неочаквано се появява в дома им. Свикнали да живеят без баща, те са изградили силна връзка помежду си. След като получава разрешение от майка им, мъжът ги взима на кратко пътуване. Първоначалното вдъхновение избледнява, заменено от натрупващо се напрежение от отчаяните опити на родителя, да се реабилитира за дългото си отсъствие.

предстои 1:45:00

04.12.2023 / 23:10 екшън, трилър, 2021, режисьор: Крисчън Сесма, в ролите: Мики Рурк, Майкъл Джей Уайт, Джеймс Русо и др. Зара Джилиан Уайт и Брайън Майкъл Джай Уайт живеят перфектния живот в малкия град, когато Зара героично предотвратява обир и се превръща във водеща новина. Тази нежелана слава привлича елементи от мистериозното минало на Зара обратно в живота ?, поставяйки живота на семейството ? в опасност. Когато дъщерята на Зара и Брайън е отвлечена от садистична банда трафиканти на хора, водена от жестокия Патрик Мики Рурк, двойката се изправя пред надпревара с времето, за да спаси живота ?.

1:45:00

17.11.2023 / 23:10 екшън, трилър, 2021, режисьор: Крисчън Сесма, в ролите: Мики Рурк, Майкъл Джей Уайт, Джеймс Русо и др. Зара Джилиан Уайт и Брайън Майкъл Джай Уайт живеят перфектния живот в малкия град, когато Зара героично предотвратява обир и се превръща във водеща новина. Тази нежелана слава привлича елементи от мистериозното минало на Зара обратно в живота ?, поставяйки живота на семейството ? в опасност. Когато дъщерята на Зара и Брайън е отвлечена от садистична банда трафиканти на хора, водена от жестокия Патрик Мики Рурк, двойката се изправя пред надпревара с времето, за да спаси живота ?.

1:45:00

04.11.2023 / 23:55 екшън, трилър, 2021, режисьор: Крисчън Сесма, в ролите: Мики Рурк, Майкъл Джей Уайт, Джеймс Русо и др. Зара Джилиан Уайт и Брайън Майкъл Джай Уайт живеят перфектния живот в малкия град, когато Зара героично предотвратява обир и се превръща във водеща новина. Тази нежелана слава привлича елементи от мистериозното минало на Зара обратно в живота ?, поставяйки живота на семейството ? в опасност. Когато дъщерята на Зара и Брайън е отвлечена от садистична банда трафиканти на хора, водена от жестокия Патрик Мики Рурк, двойката се изправя пред надпревара с времето, за да спаси живота ?.