Филми

Шака Зулу: Цитаделата

драма, САЩ, 2001, Прентис Мънго Дейвид Хаселхоф е търговец на роби, който открива, че на неговия кораб пътува пътник без билет Катерина Карен Алън . Катерина търси начин да стигне до Африка, за да се срещне с баща си британски офицер, който е в тамошна военна база. Преди обаче да пристигнат, сред робите, които превозва, Мънго открива Шака, вожд на зулуско племе. Използвайки своята хитрост и качествата си на водач, зулуският вожд подбужда робите към бунт, пленява Катерина и избягва в африканската джунгла.

предстои 1:30:00

14.07.2024 / 23:20 драма, САЩ, 2001, Прентис Мънго Дейвид Хаселхоф е търговец на роби, който открива, че на неговия кораб пътува пътник без билет Катерина Карен Алън . Катерина търси начин да стигне до Африка, за да се срещне с баща си британски офицер, който е в тамошна военна база. Преди обаче да пристигнат, сред робите, които превозва, Мънго открива Шака, вожд на зулуско племе. Използвайки своята хитрост и качествата си на водач, зулуският вожд подбужда робите към бунт, пленява Катерина и избягва в африканската джунгла.

предстои 1:35:00

14.07.2024 / 00:25 драма, САЩ, 2001, Прентис Мънго Дейвид Хаселхоф е търговец на роби, който открива, че на неговия кораб пътува пътник без билет Катерина Карен Алън . Катерина търси начин да стигне до Африка, за да се срещне с баща си британски офицер, който е в тамошна военна база. Преди обаче да пристигнат, сред робите, които превозва, Мънго открива Шака, вожд на зулуско племе. Използвайки своята хитрост и качествата си на водач, зулуският вожд подбужда робите към бунт, пленява Катерина и избягва в африканската джунгла.

1:30:00

09.07.2024 / 22:00 драма, САЩ, 2001, Прентис Мънго Дейвид Хаселхоф е търговец на роби, който открива, че на неговия кораб пътува пътник без билет Катерина Карен Алън . Катерина търси начин да стигне до Африка, за да се срещне с баща си британски офицер, който е в тамошна военна база. Преди обаче да пристигнат, сред робите, които превозва, Мънго открива Шака, вожд на зулуско племе. Използвайки своята хитрост и качествата си на водач, зулуският вожд подбужда робите към бунт, пленява Катерина и избягва в африканската джунгла.

1:35:00

08.07.2024 / 22:00 драма, САЩ, 2001, Прентис Мънго Дейвид Хаселхоф е търговец на роби, който открива, че на неговия кораб пътува пътник без билет Катерина Карен Алън . Катерина търси начин да стигне до Африка, за да се срещне с баща си британски офицер, който е в тамошна военна база. Преди обаче да пристигнат, сред робите, които превозва, Мънго открива Шака, вожд на зулуско племе. Използвайки своята хитрост и качествата си на водач, зулуският вожд подбужда робите към бунт, пленява Катерина и избягва в африканската джунгла.