Филми

Ваканцията

Запознайте се с Айрис (Кейт Уинслет) и Аманда (Камерън Диас), които нямат нищо общо – едната живее в уютна английска вила, а другата в огромно холивудско имение, но и двете имат еднакво лош късмет с мъжете. Двете момичета отчаяно се нуждаят от бягство и когато се срещат в Интернет, те решават временно да разменят домовете си. И тогава откриват любовта – последното нещо, което са търсили, и разбират, че промяната на адреса наистина може да промени живота ти. Камерън Диас, Кейт Уинслет, Джъд Лоу и Джак Блек се събират във "Ваканцията" – новият поглед на Нанси Майерс към чудните пътища на любовта и високата цена, която плащаме, когато пренебрегнем сърцето си.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Романтична ваканция

комедия, драма, романтичен, 2017, режисьор: Брандън Дикенсен, в ролите: Дейвид Аркет, Ейми Ейкър, Адан Канто и др.nКогато бракът и кариерата му са на косъм от провал, отчаяният писател Джак Спенсър Дейвид Аркет пътува със съпругата си Аманда Ейми Акер до усамотено място за отдих в търсене на искра помежду им. Когато изненадваща двойна резервация прави частното им убежище всичко друго, но не и частно, Джак се впуска в комедийно изследване на любовта, изгубените мечти, мъдростта на малкия град и приятелството с миниатюрно магаренце, за да преодолее себе си, преди да изгуби всичко, което му е драго.

Ну погоди!Ваканция

сез. 1, детски, анимация

Перфектна ваканция - док.

филм

Перфектна ваканция

филм

ВАКАНЦИЯТА НА МАЛКИЯ НИКОЛА

"Ваканцията на малкия Никола" разказва за приключенията на Никола и неговото семейство. След края на учебната година му предстои дългоочаквана ваканция, изпълнени с игри, вълнуващи мигове и бели. Скоро част от пакостите става и новата му приятелка Изабел. Тя не скрива интереса си към него, а това дава повод на семейството му да виждат в тях прекрасна двойка. Ситуацията плаши малкия Никола и за щастие на помощ се притичват приятелите му. В желанието си да помогнат, се забъркват в още по-големи пакости.