Филми

Аз вярвам

драма, семеен, фентъзи, 2017, режисьор: Юрген Перецки, в ролите: Роуан Смит, Мат Линдкуист, Уилфорд Бримли, Джеръми Лондон, Том Сайзмор и др. nСлед свръхестествена среща с Бог 9-годишният Брайън поема на духовно пътешествие в опит да разбере повече за това в какво вярват християните. Той среща силен отпор от света около него, включително от собствения му баща, който работи като водещ на новините и е отявлен атеист. Чистата и невинна вяра на Брайън обаче води до невероятни проявления на Божията сила, които скоро влизат в новините.

1:50:00

02.12.2023 / 09:50 драма, семеен, фентъзи, 2017, режисьор: Юрген Перецки, в ролите: Роуан Смит, Мат Линдкуист, Уилфорд Бримли, Джеръми Лондон, Том Сайзмор и др. След свръхестествена среща с Бог 9-годишният Брайън поема на духовно пътешествие в опит да разбере повече за това в какво вярват християните. Той среща силен отпор от света около него, включително от собствения му баща, който работи като водещ на новините и е отявлен атеист. Чистата и невинна вяра на Брайън обаче води до невероятни проявления на Божията сила, които скоро влизат в новините.

1:50:00

15.11.2023 / 08:55 драма, семеен, фентъзи, 2017, режисьор: Юрген Перецки, в ролите: Роуан Смит, Мат Линдкуист, Уилфорд Бримли, Джеръми Лондон, Том Сайзмор и др. След свръхестествена среща с Бог 9-годишният Брайън поема на духовно пътешествие в опит да разбере повече за това в какво вярват християните. Той среща силен отпор от света около него, включително от собствения му баща, който работи като водещ на новините и е отявлен атеист. Чистата и невинна вяра на Брайън обаче води до невероятни проявления на Божията сила, които скоро влизат в новините.