Филми

Помежду ни

драма, 2012, режисьор: Дан Мирвиш, в ролите: Тай Дигс, Мелиса Джордж, Дейвид Харбър и др.nВ тази мрачна комедийна история две двойки се събират отново по време на две огнени вечери, в които всичко може да се случи. Грейс и Карло са младоженци от Ню Йорк, които посещават старите си приятели Шарил и Джоел в огромния им дом в Средния Запад. Въпреки богатството си, домакините са в горчиво разрушителен брак. Няколко години по-късно двойките се събират отново в Ню Йорк, само за да открият, че този път обстоятелствата са преобърнати.

предстои 1:50:00

21.07.2024 / 18:50 драма, 2012, режисьор: Дан Мирвиш, в ролите: Тай Дигс, Мелиса Джордж, Дейвид Харбър и др. В тази мрачна комедийна история две двойки се събират отново по време на две огнени вечери, в които всичко може да се случи. Грейс и Карло са младоженци от Ню Йорк, които посещават старите си приятели Шарил и Джоел в огромния им дом в Средния Запад. Въпреки богатството си, домакините са в горчиво разрушителен брак. Няколко години по-късно двойките се събират отново в Ню Йорк, само за да открият, че този път обстоятелствата са преобърнати.

предстои 1:50:00

15.07.2024 / 18:25 драма, 2012, режисьор: Дан Мирвиш, в ролите: Тай Дигс, Мелиса Джордж, Дейвид Харбър и др. В тази мрачна комедийна история две двойки се събират отново по време на две огнени вечери, в които всичко може да се случи. Грейс и Карло са младоженци от Ню Йорк, които посещават старите си приятели Шарил и Джоел в огромния им дом в Средния Запад. Въпреки богатството си, домакините са в горчиво разрушителен брак. Няколко години по-късно двойките се събират отново в Ню Йорк, само за да открият, че този път обстоятелствата са преобърнати.

1:50:00

21.06.2024 / 18:55 драма, 2012, режисьор: Дан Мирвиш, в ролите: Тай Дигс, Мелиса Джордж, Дейвид Харбър и др. В тази мрачна комедийна история две двойки се събират отново по време на две огнени вечери, в които всичко може да се случи. Грейс и Карло са младоженци от Ню Йорк, които посещават старите си приятели Шарил и Джоел в огромния им дом в Средния Запад. Въпреки богатството си, домакините са в горчиво разрушителен брак. Няколко години по-късно двойките се събират отново в Ню Йорк, само за да открият, че този път обстоятелствата са преобърнати.

1:50:00

15.06.2024 / 19:05 драма, 2012, режисьор: Дан Мирвиш, в ролите: Тай Дигс, Мелиса Джордж, Дейвид Харбър и др. В тази мрачна комедийна история две двойки се събират отново по време на две огнени вечери, в които всичко може да се случи. Грейс и Карло са младоженци от Ню Йорк, които посещават старите си приятели Шарил и Джоел в огромния им дом в Средния Запад. Въпреки богатството си, домакините са в горчиво разрушителен брак. Няколко години по-късно двойките се събират отново в Ню Йорк, само за да открият, че този път обстоятелствата са преобърнати.