Филми

ОТРАЖЕНИЕ

Когато агентът на Европол Том Бриндл Tom Brindle бива извикан в Барцелона Испания, за да издири серийния убиец, известен под...

1:40:00

30.05.2024 / 02:00 криминален, Испания, 2008, Когато агентът на Европол Том Бриндъл е повикан в Барселона да издири известен сериен убиец, известен като Пигмалион, той прави озадачаващо откритие. ДНК, открито до тялото на последната жертва, съвпада с ДНК-то на младия и избухлив войник Марко Солер, но разследването разкрива, че истинският убиец може би е отчужденият брат-близнак на Марко. Агент Бриндъл използва Марко, за да създаде психологически профил на смъртоносния му брат, но с приближаването на агента до убиеца, и убиецът се приближава до агента. Ловецът става плячка, когато Пигмалион също разкрива, че има брат-близнак и започва да следи следователите. Единственият начин Бриндъл да хване убиеца е да рискува всичко и всеки, който му е скъп.

1:40:00

25.05.2024 / 02:15 криминален, Испания, 2008, Когато агентът на Европол Том Бриндъл е повикан в Барселона да издири известен сериен убиец, известен като Пигмалион, той прави озадачаващо откритие. ДНК, открито до тялото на последната жертва, съвпада с ДНК-то на младия и избухлив войник Марко Солер, но разследването разкрива, че истинският убиец може би е отчужденият брат-близнак на Марко. Агент Бриндъл използва Марко, за да създаде психологически профил на смъртоносния му брат, но с приближаването на агента до убиеца, и убиецът се приближава до агента. Ловецът става плячка, когато Пигмалион също разкрива, че има брат-близнак и започва да следи следователите. Единственият начин Бриндъл да хване убиеца е да рискува всичко и всеки, който му е скъп.

3:20:00

23.05.2024 / 03:55 криминален, Испания, 2008, Когато агентът на Европол Том Бриндъл е повикан в Барселона да издири известен сериен убиец, известен като Пигмалион, той прави озадачаващо откритие. ДНК, открито до тялото на последната жертва, съвпада с ДНК-то на младия и избухлив войник Марко Солер, но разследването разкрива, че истинският убиец може би е отчужденият брат-близнак на Марко. Агент Бриндъл използва Марко, за да създаде психологически профил на смъртоносния му брат, но с приближаването на агента до убиеца, и убиецът се приближава до агента. Ловецът става плячка, когато Пигмалион също разкрива, че има брат-близнак и започва да следи следователите. Единственият начин Бриндъл да хване убиеца е да рискува всичко и всеки, който му е скъп.