Филми

ОТРАЖЕНИЕ

Когато агентът на Европол Том Бриндл Tom Brindle бива извикан в Барцелона Испания, за да издири серийния убиец, известен под...

1:40:00

18.09.2023 / 01:05 криминален, Испания, 2008, Когато агентът на Европол Том Бриндъл е повикан в Барселона да издири известен сериен убиец, известен като Пигмалион, той прави озадачаващо откритие. ДНК, открито до тялото на последната жертва, съвпада с ДНК-то на младия и избухлив войник Марко Солер, но разследването разкрива, че истинският убиец може би е отчужденият брат-близнак на Марко. Агент Бриндъл използва Марко, за да създаде психологически профил на смъртоносния му брат, но с приближаването на агента до убиеца, и убиецът се приближава до агента. Ловецът става плячка, когато Пигмалион също разкрива, че има брат-близнак и започва да следи следователите. Единственият начин Бриндъл да хване убиеца е да рискува всичко и всеки, който му е скъп.

1:40:00

09.09.2023 / 22:00 криминален, Испания, 2008, Когато агентът на Европол Том Бриндъл е повикан в Барселона да издири известен сериен убиец, известен като Пигмалион, той прави озадачаващо откритие. ДНК, открито до тялото на последната жертва, съвпада с ДНК-то на младия и избухлив войник Марко Солер, но разследването разкрива, че истинският убиец може би е отчужденият брат-близнак на Марко. Агент Бриндъл използва Марко, за да създаде психологически профил на смъртоносния му брат, но с приближаването на агента до убиеца, и убиецът се приближава до агента. Ловецът става плячка, когато Пигмалион също разкрива, че има брат-близнак и започва да следи следователите. Единственият начин Бриндъл да хване убиеца е да рискува всичко и всеки, който му е скъп.