Филми

Когато сърцето зове

Елизабет Тачър, млада жена от здраво семейство, се мести да живее и преподава в малък град на име Хоуп Вали. Пристигайки Елизабет с радост установява, че местните са гостоприемни и доброжелателни. Когато се запознава с полицейския офицер на града, Джак Тортнън, тя започва не само да се влюбва в него, но и да обиква истински новия начин на живот…

предстои 1:50:00

28.07.2024 / 12:55 комедия, драма, семеен, 2013, режисьор: Майкъл Ландън Младши, в ролите: Маги Грейс, Стивън Амел, Попи Дрейтън и др. Елизабет Тачър е млада, красива, културна и образована дама. Когато тя заминава на запад, за да преподава в училище в подножието на Канадските скалисти планини, тя е напълно неподготвена за условията, с които се сблъсква. Въпреки това, тя е решена да успее да се справи с нелеката задача да се впише сред местните жители и успешно да възпита и обучи учениците, за които се грижи. Тя е също толкова решена да не дава сърцето си на никой от местните граничари, докато не среща Уин Дилейни, член на Кралската канадска конна полиция.

1:50:00

28.06.2024 / 12:35 комедия, драма, семеен, 2013, режисьор: Майкъл Ландън Младши, в ролите: Маги Грейс, Стивън Амел, Попи Дрейтън и др. Елизабет Тачър е млада, красива, културна и образована дама. Когато тя заминава на запад, за да преподава в училище в подножието на Канадските скалисти планини, тя е напълно неподготвена за условията, с които се сблъсква. Въпреки това, тя е решена да успее да се справи с нелеката задача да се впише сред местните жители и успешно да възпита и обучи учениците, за които се грижи. Тя е също толкова решена да не дава сърцето си на никой от местните граничари, докато не среща Уин Дилейни, член на Кралската канадска конна полиция.

1:50:00

26.06.2024 / 14:20 комедия, драма, семеен, 2013, режисьор: Майкъл Ландън Младши, в ролите: Маги Грейс, Стивън Амел, Попи Дрейтън и др. Елизабет Тачър е млада, красива, културна и образована дама. Когато тя заминава на запад, за да преподава в училище в подножието на Канадските скалисти планини, тя е напълно неподготвена за условията, с които се сблъсква. Въпреки това, тя е решена да успее да се справи с нелеката задача да се впише сред местните жители и успешно да възпита и обучи учениците, за които се грижи. Тя е също толкова решена да не дава сърцето си на никой от местните граничари, докато не среща Уин Дилейни, член на Кралската канадска конна полиция.