Филми

Рай

Брида и Били са женени от 10 години и мат две деца. От известно време техните отношения са скучни и твърде студени. Не споделят нищо и сивотата на ежедневието ги е погълнала. Интимният им живот липсва, но всеки от тях изпитва нужда от любов и секс. Били решава да ухажва Имелда и да я напрви своя любовница. Брида не се харесва и се опитва да промени това. Никой от двамата не е изневерявал на другия, въпреки че са готови да го направят. Наближава годишнината от сватбата им и Брида предлага на оставят децата и да излязат на вечеря. Иска да празнуват цяла нощ и това да промени нещата между тях. Били е съгласен, но когато вече са навън той се поддава на натиска на приятели и отива на парти. Двамата са объркани и нещастни. В откровен разговор те изливат всичко натрупано и любовта ги свързва отново.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Престъпен рай

Крисчън Кейн ("Библиотекарите", "Честни измамници", "Ейнджъл") в "Престъпен рай" се изявява в ролята на Алекс Уокър – бивш агент от американската Агенция за борба с наркотиците, принуден да излезе в преждевременна пенсия. Той е един от най-проницателните служители под прикритие на Агенцията, но комбинацията от предателството на партньора му и живото-застрашаващата му борба с високото кръвно налягане го изпраща възможно най-далеч от "опасностите"… малък тропически остров във Филипините. Сега той има магазин за сувенири в луксозен хотел на острова, получава инвалидната си пенсия в близката Американска въздушна база и в общи линии се занимава с трансформацията си от Джейсън Борн към Джими Бъфет. Но луксозните хотели на острова привличат богатия, влиятелен и понякога престъпен елит на света, който често се сблъсква с Алекс. Въпреки огромните си усилия да започне спокоен нов живот, той отново е въвлечен в свят, пълен с опасни хора и смъртоносни ситуации – чрез приятелите си в местния полицейски участък или чрез случайни срещи с хора от предишния си живот. А проблемът може би е, че всичко това му харесва…

Номер 42-ри

Биографичният филм на режисьора Брайън Хелгеланд се фокусира върху историята на Джаки Рузвелт Робинсън – първият чернокож играч по бейзбол, постигнал голям успех в Националната лига по бейзбол на САЩ. Благодарение на таланта си, спортистът получава подкрепата на мениджъра Бранч Рики (в ролята Харисън Форд) и през 1947 г. става част от отбора "Бруклин Доджърс". Това го превръща в единствения дотогава афроамериканец, преборил се с ширещите се предразсъдъци по отношение на чернокожите играчи на бейзбол.

Застрашеният рай Сокотра

Сокотра е африкански остров, включен в списъка на ЮНЕСКО от 2008 г., но строгите правила, позволили на бедуините да защитят своето биоразнообразие, вече са облекчени. Ще обиколим острова с един йеменски козар. Много от редките видове са застрашени от увеличената паша, което пък засяга съществуването на козарите.

Ескобар: Изгубеният рай

криминална драма, исторически, 2014, режисьор: Андреа Ди Стефано, в ролите: Ани Жирардо, Карлос Бардем, Брейди Корбет, Бенисио Дел Торо, Джош Хътчерсън, Клаудия Траисак, Аарон Зебеде; nНик Джош Хъчърсън и брат му напускат Канада в търсене на по-лек живот някъде из бреговете на Колумбия. nКогато пристигат, Ник среща красивата Мария Клаудия Траисак и двамата незабавно се влюбват един в друг. nЩастието им обаче скоро е помрачено, след като се оказва, че чичото на Мария е не друг, а знаменитият наркобарон Пабло Ескобар Бенисио Дел Торо . Неусетно Ник се оказва въвлечен в мрачния и опасен свят на семейство Ескобар, от който малцина излизат живи.