Филми

Другата страна на Рая 2: Огънят на вярата

биографичен, приключенски, драма, 2019, режисьор: Мич Дейвис, в ролите: Кристофър Горам, Натали Медлок, Бен Бейкър и др.nМисионерът Джон Х. Гроубърг се завръща в Тонга през 60-те години на ХХ век със съпругата си и петте си малки дъщери. Когато шестото им дете се ражда с тежко заболяване, Гроубъргови се изправят пред най-голямото изпитание на своята вяра, само за да открият, че са заобиколени от любовта и молитвите на хиляди тонганци. Бариерите на междурелигиозните конфликти скоро са разрушени, тъй като всички се обединяват с надеждата за чудо, което ще спаси живота на бебето, както и живота на сина на един тонгански министър.

2:15:00

19.05.2024 / 13:55 биографичен, приключенски, драма, 2019, режисьор: Мич Дейвис, в ролите: Кристофър Горам, Натали Медлок, Бен Бейкър и др. Мисионерът Джон Х. Гроубърг се завръща в Тонга през 60-те години на ХХ век със съпругата си и петте си малки дъщери. Когато шестото им дете се ражда с тежко заболяване, Гроубъргови се изправят пред най-голямото изпитание на своята вяра, само за да открият, че са заобиколени от любовта и молитвите на хиляди тонганци. Бариерите на междурелигиозните конфликти скоро са разрушени, тъй като всички се обединяват с надеждата за чудо, което ще спаси живота на бебето, както и живота на сина на един тонгански министър.

2:15:00

05.05.2024 / 14:00 биографичен, приключенски, драма, 2019, режисьор: Мич Дейвис, в ролите: Кристофър Горам, Натали Медлок, Бен Бейкър и др. Мисионерът Джон Х. Гроубърг се завръща в Тонга през 60-те години на ХХ век със съпругата си и петте си малки дъщери. Когато шестото им дете се ражда с тежко заболяване, Гроубъргови се изправят пред най-голямото изпитание на своята вяра, само за да открият, че са заобиколени от любовта и молитвите на хиляди тонганци. Бариерите на междурелигиозните конфликти скоро са разрушени, тъй като всички се обединяват с надеждата за чудо, което ще спаси живота на бебето, както и живота на сина на един тонгански министър.