Документални

Планините на Япония: Забравеният колонизираният свят

Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

предстои 60:00

23.07.2024 / 06:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

предстои 60:00

21.07.2024 / 10:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

60:00

10.07.2024 / 23:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

60:00

20.06.2024 / 08:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.