Документални

Планините на Япония: Забравеният колонизираният свят

Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

предстои 60:00

31.12.2023 / 00:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

предстои 55:00

09.12.2023 / 22:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

55:00

01.12.2023 / 07:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.

60:00

07.11.2023 / 12:00 Пейзажът на Япония не е само планината Фуджи. Открийте многото планини и нравите на хората, които живеят в тях. От планини с осем върхове, през планински богове, които карат местните да правят снежни чудовища, до приемане на съвременни дейности като карането на ски - този филм ще ви покаже невижданата страна на Япония.