Филми

Нападение над Болница 33

екшън, трилър, 2021, режисьор: Кристофър Рей, в ролите: Шон Патрик Фланъри, Майкъл Джей Уайт, Марк Дабаскос и др.nДжейсън Хил Шон Патрик Фланери, отличен ветеран и страдащ от посттравматично стресово разстройство, се среща със съпругата си Дженифър, за да обядва в болницата за ветерани, където тя работи. След като Дженифър е извикана за спешна консултация с американски военен генерал, Джейсън напуска болницата със силното усещане, че нещо не е наред. Той се връща обратно точно в момента, когато болницата и всички в нея са взети за заложници от тежко въоръжени терористи. С прекъсване на всички комуникации в болницата и извън нея Джейсън се превръща в последната защитна линия и трябва да се пребори с терористите и собствените си страхове, за да спаси съпругата си, генерала и останалия болничен персонал.

1:45:00

23.04.2024 / 01:10 екшън, трилър, 2021, режисьор: Кристофър Рей, в ролите: Шон Патрик Фланъри, Майкъл Джей Уайт, Марк Дабаскос и др. Джейсън Хил Шон Патрик Фланери, отличен ветеран и страдащ от посттравматично стресово разстройство, се среща със съпругата си Дженифър, за да обядва в болницата за ветерани, където тя работи. След като Дженифър е извикана за спешна консултация с американски военен генерал, Джейсън напуска болницата със силното усещане, че нещо не е наред. Той се връща обратно точно в момента, когато болницата и всички в нея са взети за заложници от тежко въоръжени терористи. С прекъсване на всички комуникации в болницата и извън нея Джейсън се превръща в последната защитна линия и трябва да се пребори с терористите и собствените си страхове, за да спаси съпругата си, генерала и останалия болничен персонал.

1:45:00

01.04.2024 / 01:40 екшън, трилър, 2021, режисьор: Кристофър Рей, в ролите: Шон Патрик Фланъри, Майкъл Джей Уайт, Марк Дабаскос и др. Джейсън Хил Шон Патрик Фланери, отличен ветеран и страдащ от посттравматично стресово разстройство, се среща със съпругата си Дженифър, за да обядва в болницата за ветерани, където тя работи. След като Дженифър е извикана за спешна консултация с американски военен генерал, Джейсън напуска болницата със силното усещане, че нещо не е наред. Той се връща обратно точно в момента, когато болницата и всички в нея са взети за заложници от тежко въоръжени терористи. С прекъсване на всички комуникации в болницата и извън нея Джейсън се превръща в последната защитна линия и трябва да се пребори с терористите и собствените си страхове, за да спаси съпругата си, генерала и останалия болничен персонал.