Филми

Среща на коледна сватба

романтична комедия, 2012, режисьор: Фред Олен Рей, в ролите: Марла Соколоф, Крис Кармак, Катерин Хикс и др. nОбсебената от работата си нюйоркчанка Ребека Уесли Марла Соколоф се завръща в родния си провинциален град за празничната сватба на приятелка от гимназията. Без особен ентусиазъм за предстоящата ваканция, поредица от необичайни събития вкарва Ребека в капан на времето, в който тя преживява отново и отново деня на сватбата. С всяко ново повторение бъдещето на Ребека започва да се прекроява и приоритетите бързо се променят. Ребека също открива искрите на любовта заедно с Чад Крис Кармак, стар приятел от гимназията - всичко това помага на Ребека да намери своята нова съдба точно навреме за Коледа.

предстои 1:45:00

17.12.2023 / 13:10 романтична комедия, 2012, режисьор: Фред Олен Рей, в ролите: Марла Соколоф, Крис Кармак, Катерин Хикс и др. Обсебената от работата си нюйоркчанка Ребека Уесли Марла Соколоф се завръща в родния си провинциален град за празничната сватба на приятелка от гимназията. Без особен ентусиазъм за предстоящата ваканция, поредица от необичайни събития вкарва Ребека в капан на времето, в който тя преживява отново и отново деня на сватбата. С всяко ново повторение бъдещето на Ребека започва да се прекроява и приоритетите бързо се променят. Ребека също открива искрите на любовта заедно с Чад Крис Кармак, стар приятел от гимназията - всичко това помага на Ребека да намери своята нова съдба точно навреме за Коледа.

1:45:00

24.11.2023 / 14:25 романтична комедия, 2012, режисьор: Фред Олен Рей, в ролите: Марла Соколоф, Крис Кармак, Катерин Хикс и др. nОбсебената от работата си нюйоркчанка Ребека Уесли Марла Соколоф се завръща в родния си провинциален град за празничната сватба на приятелка от гимназията. Без особен ентусиазъм за предстоящата ваканция, поредица от необичайни събития вкарва Ребека в капан на времето, в който тя преживява отново и отново деня на сватбата. С всяко ново повторение бъдещето на Ребека започва да се прекроява и приоритетите бързо се променят. Ребека също открива искрите на любовта заедно с Чад Крис Кармак, стар приятел от гимназията - всичко това помага на Ребека да намери своята нова съдба точно навреме за Коледа.

1:45:00

18.11.2023 / 16:55 романтична комедия, 2012, режисьор: Фред Олен Рей, в ролите: Марла Соколоф, Крис Кармак, Катерин Хикс и др. nОбсебената от работата си нюйоркчанка Ребека Уесли Марла Соколоф се завръща в родния си провинциален град за празничната сватба на приятелка от гимназията. Без особен ентусиазъм за предстоящата ваканция, поредица от необичайни събития вкарва Ребека в капан на времето, в който тя преживява отново и отново деня на сватбата. С всяко ново повторение бъдещето на Ребека започва да се прекроява и приоритетите бързо се променят. Ребека също открива искрите на любовта заедно с Чад Крис Кармак, стар приятел от гимназията - всичко това помага на Ребека да намери своята нова съдба точно навреме за Коледа.