Развлекателни

Кралицата

на София Градски маршрути

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Кралицата на нощта

няма описание

Кралицата на ритъма

Сериалът проследява историята на талантливата Джейми – регетон композиторка от Меделин – която е осъдена неправомерно и излежава присъда в затвора в Ню Йорк. След като семейството ѝ е убито, а цялото ѝ творчество е откраднато, 17 години по-късно Джейми излиза от затвора и се завръща в Меделин, за да си отмъсти.

Кралицата на Шотландия

Опитът на кралицата на Шотландия и Франция Мария Стюарт да отстрани братовчедка си Елизабет I, кралица на Англия, довежда до обвинения в държавна измяна и екзекуцията на Мария на 8 февруари 1587 г. чрез обезглавяване. Филм за жестоката борба за надмощие между две силни жени в един мъжки свят. Двете главни героини са съперници в любовта и властта, повлияни от духа на миналото – покварен от гръмки лъжливи обещания и алчност. Само на 16 години Мери става кралица на Франция. Вярна на непоклатимите си принципи, тя отказва да се омъжи повторно и се връща в родната Шотландия, за да поеме трона, който й принадлежи по право. Тя обаче предявява претенции и към английската корона – и така започва трагичната развръзка в живота й. Шотландия и Англия са управлявани от властната Елизабет І, която от този момент нататък се превръща в най-жестоката съперница на Мери. Поставени в неравностойни условия, подкрепяни фалшиво от най-близките си поданици, превърнали се в обект на заговори и безмилостни кроежи, които да осуетят плановете им за господство, двете жени променят хода на историята.

Кралица на компанията

Драма, Комедия, САЩ, 2010. Режисьор: Henry Jaglom, В ролите: Tanna Frederick, Noah Wyl. E, Christopher Rydell. Електронна гривна на глезена и домашен арест няма да спрат изгряващата актриса Маги Чейс от двете неща.

Кралица на компанията

Драма, Комедия, САЩ, 2010. Режисьор: Henry Jaglom, В ролите: Tanna Frederick, Noah Wyle, Christopher Rydell. Електронна гривна на глезена и домашен арест няма да спрат изгряващата актриса Маги Чейс от двете неща.