Документални

Зелена надпревара

В Еквадор екипът има уникалната възможност да тества СР-0 на пистата Ибара. Те го правят и едва не катастрофират. На пресконференция в Кито става белята. СР-0 се блъска в стена.

предстои 30:00

30.05.2023 / 06:30 Влизането в Мексико притеснява екипа, защото чуват все повече истории за нарко войни по американската граница. Точно в тази опасна зона засядат за през нощта със счупено окачване. Различни други забавяния затрудняват графика им да присъстват на голяма пресконференция в Мексико Сити. Но екипът започва да се отпуска и да приема известната доза непредсказуемост. Спира ги автобусна стачка в Оаксака, посещават вятърна ферма в Ла Вентоса и са посрещнати от засилен полицейски ескорт на границата с Гватемала.

предстои 30:00

30.05.2023 / 06:00 След петзвезден престой в Сиатъл, инженерите продължават епичното си пътуване през САЩ. Срещат екип мотористи, които ги развеждат из Сан Франциско с електрически мотори. Пътуват по магистрала 1, канят полицай да тества СР-0, изгубват се в Лас Вегас, минават през язовира Хувър и посещават инженерска конференция в Остин, Тексас, където изнасят ключова реч за опита си със своята електрическа кола. Точно преди мексиканската граница им се случва първата катастрофа.

30:00

06.05.2023 / 11:30 Началото в Южна Америка изглежда мрачно. Повечето нисковолтови кабели на СР-0 са изгорели на пристанището в Картахена. Ремонтът отнема две седмици, а духът на екипа е при точката на замръзване. В крайна сметка приключението продължава през обилната зеленина на колумбийските планини към Меделин и Богота. Спирачната система на СР-0 се оказва много ефикасна. Тя презарежда акумулатора, когато колата се спуска надолу. В Пасто екипът среща бивш пилот от Формула 3, който им помага да прекосят границата с Еквадор и ги урежда с нов полицейски ескорт.

30:00

06.05.2023 / 11:00 Централна Америка добавя огромни предизвикателства към приключението. Безопасността е сериозна грижа, а силните тропически дъждове натоварват екипа и СР-0 до крайност. В Хондурас посещават електроцентрала, а в Коста Рика откриват как страната произвежда електричество от геотермална енергия. Транспортирането с кораб на СР-0 от Панама до Колумбия се превръща в сериозно главоболие и причинява допълнително закъснение. В крайна сметка СР-0 пристига в Картахена, но незнайно как колата се подпалва.

30:00

05.05.2023 / 11:30 Началото в Южна Америка изглежда мрачно. Повечето нисковолтови кабели на СР-0 са изгорели на пристанището в Картахена. Ремонтът отнема две седмици, а духът на екипа е при точката на замръзване. В крайна сметка приключението продължава през обилната зеленина на колумбийските планини към Меделин и Богота. Спирачната система на СР-0 се оказва много ефикасна. Тя презарежда акумулатора, когато колата се спуска надолу. В Пасто екипът среща бивш пилот от Формула 3, който им помага да прекосят границата с Еквадор и ги урежда с нов полицейски ескорт.

30:00

05.05.2023 / 11:00 Централна Америка добавя огромни предизвикателства към приключението. Безопасността е сериозна грижа, а силните тропически дъждове натоварват екипа и СР-0 до крайност. В Хондурас посещават електроцентрала, а в Коста Рика откриват как страната произвежда електричество от геотермална енергия. Транспортирането с кораб на СР-0 от Панама до Колумбия се превръща в сериозно главоболие и причинява допълнително закъснение. В крайна сметка СР-0 пристига в Картахена, но незнайно как колата се подпалва.

30:00

02.05.2023 / 06:30 Влизането в Мексико притеснява екипа, защото чуват все повече истории за нарко войни по американската граница. Точно в тази опасна зона засядат за през нощта със счупено окачване. Различни други забавяния затрудняват графика им да присъстват на голяма пресконференция в Мексико Сити. Но екипът започва да се отпуска и да приема известната доза непредсказуемост. Спира ги автобусна стачка в Оаксака, посещават вятърна ферма в Ла Вентоса и са посрещнати от засилен полицейски ескорт на границата с Гватемала.

30:00

02.05.2023 / 06:00 След петзвезден престой в Сиатъл, инженерите продължават епичното си пътуване през САЩ. Срещат екип мотористи, които ги развеждат из Сан Франциско с електрически мотори. Пътуват по магистрала 1, канят полицай да тества СР-0, изгубват се в Лас Вегас, минават през язовира Хувър и посещават инженерска конференция в Остин, Тексас, където изнасят ключова реч за опита си със своята електрическа кола. Точно преди мексиканската граница им се случва първата катастрофа.

30:00

29.04.2023 / 11:30 Началото в Южна Америка изглежда мрачно. Повечето нисковолтови кабели на СР-0 са изгорели на пристанището в Картахена. Ремонтът отнема две седмици, а духът на екипа е при точката на замръзване. В крайна сметка приключението продължава през обилната зеленина на колумбийските планини към Меделин и Богота. Спирачната система на СР-0 се оказва много ефикасна. Тя презарежда акумулатора, когато колата се спуска надолу. В Пасто екипът среща бивш пилот от Формула 3, който им помага да прекосят границата с Еквадор и ги урежда с нов полицейски ескорт.

30:00

29.04.2023 / 11:00 Централна Америка добавя огромни предизвикателства към приключението. Безопасността е сериозна грижа, а силните тропически дъждове натоварват екипа и СР-0 до крайност. В Хондурас посещават електроцентрала, а в Коста Рика откриват как страната произвежда електричество от геотермална енергия. Транспортирането с кораб на СР-0 от Панама до Колумбия се превръща в сериозно главоболие и причинява допълнително закъснение. В крайна сметка СР-0 пристига в Картахена, но незнайно как колата се подпалва.

30:00

28.04.2023 / 11:30 Началото в Южна Америка изглежда мрачно. Повечето нисковолтови кабели на СР-0 са изгорели на пристанището в Картахена. Ремонтът отнема две седмици, а духът на екипа е при точката на замръзване. В крайна сметка приключението продължава през обилната зеленина на колумбийските планини към Меделин и Богота. Спирачната система на СР-0 се оказва много ефикасна. Тя презарежда акумулатора, когато колата се спуска надолу. В Пасто екипът среща бивш пилот от Формула 3, който им помага да прекосят границата с Еквадор и ги урежда с нов полицейски ескорт.

30:00

28.04.2023 / 11:00 Централна Америка добавя огромни предизвикателства към приключението. Безопасността е сериозна грижа, а силните тропически дъждове натоварват екипа и СР-0 до крайност. В Хондурас посещават електроцентрала, а в Коста Рика откриват как страната произвежда електричество от геотермална енергия. Транспортирането с кораб на СР-0 от Панама до Колумбия се превръща в сериозно главоболие и причинява допълнително закъснение. В крайна сметка СР-0 пристига в Картахена, но незнайно как колата се подпалва.