Филми

Нито се продава, нито се дава под наем

Комедия, Франция, 2011. Режисьор: Pascal Rabate, В ролите: Jacques Gamblin, Maria de Medeiros and Francois Damiens. Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието.

предстои 1:15:00

28.07.2024 / 23:30 комедия, Франция, 2011, Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието. Двама пенсионери в кола с темпото на охлюв и къща на плажа срещат няколко влюбени пънкара, които живеят в къща, нарисувана в пясъка. Двама самозванци играят голф в близост до погребално шествие, представител се среща с любовницата си в хотел и животът на двете двойки се обръща с главата надолу заради изгубено хвърчило. Много странни и смешни срещи се случват по време на почивката на морето.

предстои 1:15:00

27.07.2024 / 22:00 комедия, Франция, 2011, Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието. Двама пенсионери в кола с темпото на охлюв и къща на плажа срещат няколко влюбени пънкара, които живеят в къща, нарисувана в пясъка. Двама самозванци играят голф в близост до погребално шествие, представител се среща с любовницата си в хотел и животът на двете двойки се обръща с главата надолу заради изгубено хвърчило. Много странни и смешни срещи се случват по време на почивката на морето.

1:15:00

18.07.2024 / 22:50 комедия, Франция, 2011, Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието. Двама пенсионери в кола с темпото на охлюв и къща на плажа срещат няколко влюбени пънкара, които живеят в къща, нарисувана в пясъка. Двама самозванци играят голф в близост до погребално шествие, представител се среща с любовницата си в хотел и животът на двете двойки се обръща с главата надолу заради изгубено хвърчило. Много странни и смешни срещи се случват по време на почивката на морето.

1:15:00

12.07.2024 / 22:00 комедия, Франция, 2011, Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието. Двама пенсионери в кола с темпото на охлюв и къща на плажа срещат няколко влюбени пънкара, които живеят в къща, нарисувана в пясъка. Двама самозванци играят голф в близост до погребално шествие, представител се среща с любовницата си в хотел и животът на двете двойки се обръща с главата надолу заради изгубено хвърчило. Много странни и смешни срещи се случват по време на почивката на морето.

1:15:00

30.06.2024 / 02:45 комедия, Франция, 2011, Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието. Двама пенсионери в кола с темпото на охлюв и къща на плажа срещат няколко влюбени пънкара, които живеят в къща, нарисувана в пясъка. Двама самозванци играят голф в близост до погребално шествие, представител се среща с любовницата си в хотел и животът на двете двойки се обръща с главата надолу заради изгубено хвърчило. Много странни и смешни срещи се случват по време на почивката на морето.

1:15:00

26.06.2024 / 22:00 комедия, Франция, 2011, Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието. Двама пенсионери в кола с темпото на охлюв и къща на плажа срещат няколко влюбени пънкара, които живеят в къща, нарисувана в пясъка. Двама самозванци играят голф в близост до погребално шествие, представител се среща с любовницата си в хотел и животът на двете двойки се обръща с главата надолу заради изгубено хвърчило. Много странни и смешни срещи се случват по време на почивката на морето.

1:15:00

22.06.2024 / 01:10 комедия, Франция, 2011, Най-накрая идва уикенда и всички се отправят към крайбрежието. Двама пенсионери в кола с темпото на охлюв и къща на плажа срещат няколко влюбени пънкара, които живеят в къща, нарисувана в пясъка. Двама самозванци играят голф в близост до погребално шествие, представител се среща с любовницата си в хотел и животът на двете двойки се обръща с главата надолу заради изгубено хвърчило. Много странни и смешни срещи се случват по време на почивката на морето.