Филми

Трансформърс 3

Култовият режисьор Майкъл Бей за пореден път събира армия от звезди и роботи в третата част на епичния Трансформърс. Лентата разказва за финалния титаничен сблъсък между извънземните пришълци Аутоботи и Десептикони. Решени да отмъстят за загубата, която претърпяха, Десептиконите призовават Шокуейв, могъщия владетел на тяхната планета Кибертрон, с надеждата, че той ще сложи край на човечеството и Аутоботите.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Трансформърс: Последният рицар

Хората и машините са във война, Оптимус Прайм вече го няма. Ключът към спасяването на човешката цивилизация лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на трансформърите на Земята. След редица зрелищни сблъсъци преследваните ще станат герои, а героите – злодеи. Само един свят ще оцелее: техният или нашият.

Трансформърс: Академия Рескю Ботс

В Академия "Рескю Ботс" се обучава първият клас от амбициозни ботове. Под вещото ръководство на своите учители, те придобиват умения, които им позволяват да предприемат дръзки спасителни мисии, да работят в екип и да се превърнат в истински герои.

Трансформърс-Земна искра

сез. 1, детски . Роби не може да свикне с голямото преместване на семейството му в малкия град Уитуики, докато той и сестра му Мо не откриват първия Теран

Трансформърс-Земна искра

сез. 1, анимация, 2022. Режисьор: Никол Дъбук, Дейл Малиновски, Ант Уорд. В ролите: Андреа Либман, Зион Броуднакс, Катрийн Хавари

Трансформърс:Земна искра

сез. 1, детски