Филми

Тигърска приказка

комедия, семеен, 2014, режисьор: Майкъл Сарна, в ролите: Грег Грънбърг, Дарлийн Вогъл, Уил Спенсър, Закари Фридман, Даниъл Димаджо, Логан Гулд и др След като посещава Сафари свят, 11-годишният Били Конъли се оказва въвлечен в диво приключение. Бебето тигър Луна успява да се измъкне от клетката си и решава да го последва у дома. Сега с помощта на своя приятел и кучето си той трябва да открие как да върне Луна обратно в парка, преди тя да е унищожила дома на родителите му.

1:40:00

19.07.2024 / 06:55 комедия, семеен, 2014, режисьор: Майкъл Сарна, в ролите: Грег Грънбърг, Дарлийн Вогъл, Уил Спенсър, Закари Фридман, Даниъл Димаджо, Логан Гулд и др. След като посещава Сафари свят, 11-годишният Били Конъли се оказва въвлечен в диво приключение. Бебето тигър Луна успява да се измъкне от клетката си и решава да го последва у дома. Сега с помощта на своя приятел и кучето си той трябва да открие как да върне Луна обратно в парка, преди тя да е унищожила дома на родителите му.

1:40:00

22.06.2024 / 07:35 комедия, семеен, 2014, режисьор: Майкъл Сарна, в ролите: Грег Грънбърг, Дарлийн Вогъл, Уил Спенсър, Закари Фридман, Даниъл Димаджо, Логан Гулд и др. След като посещава Сафари свят, 11-годишният Били Конъли се оказва въвлечен в диво приключение. Бебето тигър Луна успява да се измъкне от клетката си и решава да го последва у дома. Сега с помощта на своя приятел и кучето си той трябва да открие как да върне Луна обратно в парка, преди тя да е унищожила дома на родителите му.