Филми

Тигърска приказка

комедия, семеен, 2014, режисьор: Майкъл Сарна, в ролите: Грег Грънбърг, Дарлийн Вогъл, Уил Спенсър, Закари Фридман, Даниъл Димаджо, Логан Гулд и др След като посещава Сафари свят, 11-годишният Били Конъли се оказва въвлечен в диво приключение. Бебето тигър Луна успява да се измъкне от клетката си и решава да го последва у дома. Сега с помощта на своя приятел и кучето си той трябва да открие как да върне Луна обратно в парка, преди тя да е унищожила дома на родителите му.

предстои 1:40:00

15.12.2023 / 07:50 комедия, семеен, 2014, режисьор: Майкъл Сарна, в ролите: Грег Грънбърг, Дарлийн Вогъл, Уил Спенсър, Закари Фридман, Даниъл Димаджо, Логан Гулд и др. След като посещава Сафари свят, 11-годишният Били Конъли се оказва въвлечен в диво приключение. Бебето тигър Луна успява да се измъкне от клетката си и решава да го последва у дома. Сега с помощта на своя приятел и кучето си той трябва да открие как да върне Луна обратно в парка, преди тя да е унищожила дома на родителите му.

1:40:00

22.11.2023 / 06:50 комедия, семеен, 2014, режисьор: Майкъл Сарна, в ролите: Грег Грънбърг, Дарлийн Вогъл, Уил Спенсър, Закари Фридман, Даниъл Димаджо, Логан Гулд и др. След като посещава Сафари свят, 11-годишният Били Конъли се оказва въвлечен в диво приключение. Бебето тигър Луна успява да се измъкне от клетката си и решава да го последва у дома. Сега с помощта на своя приятел и кучето си той трябва да открие как да върне Луна обратно в парка, преди тя да е унищожила дома на родителите му.

1:40:00

20.11.2023 / 06:40 комедия, семеен, 2014, режисьор: Майкъл Сарна, в ролите: Грег Грънбърг, Дарлийн Вогъл, Уил Спенсър, Закари Фридман, Даниъл Димаджо, Логан Гулд и др. След като посещава Сафари свят, 11-годишният Били Конъли се оказва въвлечен в диво приключение. Бебето тигър Луна успява да се измъкне от клетката си и решава да го последва у дома. Сега с помощта на своя приятел и кучето си той трябва да открие как да върне Луна обратно в парка, преди тя да е унищожила дома на родителите му.